Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-02-2019 10:41   Güncelleme : 08-02-2019 10:41

İlkadım’da Bayanlara Öncelikli Hizmetler

İlkadım’da Bayanlara Öncelikli Hizmetler

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kökçüoğlu Mahallesi’nde ikamet eden bayanları Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde ağırladı.

Sadece kadın ve çocukların bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbetlerin edildiği Gönül buluşmaları programında İlkadım Belediyesi THM Korosu katılımcılara türkülerle eşlik ederek keyifli bir ortam sağlıyor.

Acem Tekkesi Gönül Buluşmaları kapsamında bayanları konuk eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  belediye olarak 5 yılda yapılan hizmetleri ve yatırımları anlattı.

HER PROJEDE KADININ ADI VAR

Belediye olarak bayanlara öncelikli hizmetler sunduklarını anlatan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “Kadınların hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yeri var. Önceki belediye başkanlığım döneminde Hanımlar Lokalimizi kadınlarımızın hizmetine sunarak onların sosyal yaşama bağlılığını sağlayan pek çok faaliyeti ile hizmete geçirdik.  Göreve geldiğimiz günden bu yana kadınlarımızla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hayata geçirdiğimiz ve planladığımız her projede siz hanım kardeşlerimizi düşünüyoruz. Kültür merkezlerimizde 10 bine yakın kadın, çeşitli branşlarda kurs görüyor ve el becerileri kazanıyor. Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde kadınlara eğitim, sosyal ve sportif alanlarda çeşitli hizmetler sunuyoruz. Samsun’da hiçbir spor salonunda bulunmayan fitness, kondisyon ve spor aletlerinin bulunduğu Derebahçe Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda kadınların rahatlıkla spor yapabilmelerine imkan sağlanıyor. Onca hizmetlerin yanı sıra yıkımı yapılarak yerine yenisi inşa edilen ve eşsiz mimarisiyle kompleks bir hizmet alanına sahip olacak olan Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezinde içerisinde yine sizlere yönelik birçok hizmetin ve aktivitenin yapılacağı yepyeni, modern bir Hanımlar Kültür Merkezi yapıyoruz." dedi.

adminadmin