Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-08-2018 08:54   Güncelleme : 17-08-2018 08:54

İlkadım’da bayram sevinci erken başladı!

İlkadım’da bayram sevinci erken başladı!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanları ile bayramlaşarak aileleri ve sevdikleriyle birlikte nice güzel bayramlar geçirmeleri temennisinde bulundu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, her yıl olduğu gibi bu bayramda  Belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Tok, İlkadım Belediyesi İlkadım ve Gazi Hizmet Binalarında ve Derebahçe Şantiyesinde görev yapan personeller ile tek tek bayramlaştı. İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği bayramlaşma ziyaretlerinde belediye çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Erdoğan Tok,  “İlkadım’a hizmet için büyük bir özveri ile çalışan mesai arkadaşlarımın mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

BAŞKAN TOK “MESAİ ARKADAŞLARIMIN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

Bütün birimleri gezerek çalışanlarla tek tek bayramlaşıp sohbet eden Başkan Tok; “ İlkadım son yılların en büyük yükselişi ile altın çağını yaşarken bu hizmetlerin arkasında gece gündüz demeden canla başla çalışan belediyemizin personelleri var. Değerli vatandaşlarımıza birliktelik mesajları verirken en güzel örneği mesai arkadaşlarımızla büyük bir aile olarak gösteriyoruz. Bu birliktelikle İlkadım’a ve şehrimize kaliteli bir hizmet anlayışı sunmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile İlkadım’a hizmet için büyük bir özveri ile çalışan mesai arkadaşlarımın mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

TOK, “TÜM ÇABAMIZ MUTLULUK ÜZERİNE”

Tüm çabamız mutlu personeller, mutlu aileler ve mutlu toplum oluşturmak diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu çabamızı gerçekleştirdiğimiz zaman inanın bende mutlu başkan oluyorum” dedi. Başkan Tok, “Bayramlar, toplumsal hayata ayrı bir güzellik ve zenginlik katarken, milletimiz için de kucaklaşma ve kenetlenme günleridir. Bu birlikteliğimizi taçlandıracak olan Kurban Bayramının bütün küslüklerin bitmesine, milletimizin kucaklaşmasına ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.  Ayrıca her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da vatanı görevini yerine getiren tüm askerlerimizin Kurban Bayramlarını en samimi duygularımla kutluyor, canlarını vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum.” İfadelerini kullandı.

Bayramlaşmanın ardından personelleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Tok, “Belediyemizde geleneksel olarak yapılan Bayramlaşma törenimiz Kurban Bayramının 2. Günü, Saat 14.00 da İlkadım Hizmet Binamızda yapılacaktır. Bayramlaşmaya tüm halkımız davetlidir.” şeklinde konuştu.

 

adminadmin