Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2019 15:31   Güncelleme : 27-03-2019 15:31

İlkadım’da Kentsel Dönüşüm Heyecanı

İlkadım İlçesi’nde 14 Mahalle’de uygulanacak olan kentsel dönüşüm programı mahallelerde bahar havası estirdi.

İlkadım’da Kentsel Dönüşüm Heyecanı

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Anadolu, Hastanebaşı, Zeytinlik ve Kökçüoğlu mahallerine yaptığı ziyarette büyük coşku ile karşılandı.

Ziyaret ettiği her mahallede büyük bir sevgi seli ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a vatandaşlar evlerinin balkonundan ve penceresinden sevgi gösterilerinde bulundu.

MAHALLELERDE KENTSEL DÖNÜŞÜM HEYECANI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat ilgilendiği Samsun İlkadım İlçesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda Büyükşehir ve İlkadım Belediyesi’nin ortak  çalışmayla yapılacak olması halkta büyük heyecan oluşturdu.

KENTSEL DÖNÜŞÜME DEVLET SÖZÜ

Hükümetin gündemine aldığı İlkadım ilçesindeki kentsel dönüşüm problemini iktidar belediyesi olmanın avantajları ile çözeceklerini ifade eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Samsun’un en eski yerleşim merkezlerinden olan İlkadım İlçemizde kentsel dönüşüm ilçemizin makus talihini değiştirecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İlkadım’da kentsel dönüşüm sorununu hükümet olarak çözeceğinin sözünü vermişti.  Bu sözü yerine getirerek talimatlandırdığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız koordinasyonunda başlatılan kentsel dönüşümle İlkadım ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak. Türkiye’nin örnek kentsel dönüşümü ilçemizde gerçekleşecek. İlkadım ilçemiz kentsel dönüşümle ihya edilecek. Hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecek.  Halkımızın rızası doğrultusunda gerçekleşecek kentsel dönüşüm, tek-tek, ada-ada yapılacak. Dayanıksız, yaşamaya elverişsiz evler ve binalar, yeni planlamalarla yeniden inşa edilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda Büyükşehir ve İlkadım Belediyesi ile yapılacak ortak çalışmayla Fatih, Reşadiye, Yenidoğan, Anadolu, Zeytinlik, Kadıköy, Hastane, Kökçüoğlu, Karasamsun, Hançerli, Saitbey, Pazar, Selahiye ve Cedit, mahallelerinde kentsel dönüşüm sorunu aşılacak.” diye konuştu.

adminadmin