Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-09-2017 13:23   Güncelleme : 22-09-2017 13:23

İlkadım’da Yollar Gönülleri de Birbirine Bağlıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yol çalışmalarını yerinde incelemek için gittiği mahallelerde vatandaşların büyük ilgisi ve coşkusu ile karşılandı.

İlkadım’da Yollar Gönülleri de Birbirine Bağlıyor!

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yol çalışmalarını yerinde incelemek için Avdan, Çelikalan, Çanakçı, Bilmece ve Gürgendağ Mahallerine giden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok büyük bir teveccüh gösterildi.

HER MAHALLE'YE EŞİT HİZMET.

Yaz boyunca ara vermeden devam eden yol çalışmalarında sadece 5 mahallede 30 km’lik yol yapımını tamamlayan İlkadım Belediyesi, ilçenin her noktasına eşit hizmeti götürmeyi sürdürüyor.

MAHALLE HALKI; "RAHAT BİR NEFES ALDIK!"

Başkan Tok’u mahalle girişinde kalabalık bir gurupla karşılayan vatandaşlar,  yapılan asfalt ve sathı kaplama çalışmaları ile yenilenen yolların ardından rahat bir nefes aldıklarını dile getirdiler.

Herkese eşit ve adaletli hizmet prensibi ile uzak ve yakın mahalle ayrımı yapmadan çalışan Başkan Tok'un gönüllere de dokunan bu hizmetlerinden ötürü mahalle sakinleri teşekkür etti.

TOK; ; DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR. "

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini 3 yıla dev yatırımları ve büyük hizmetleri sığdırdıklarını kaydeden Başkan Tok, Daha yapılacak çok işlerinin olduğunu kaydetti.

“HİZMETLERİMİZİN KARŞILIĞINI HAYIR DUALARIYLA ALIYORUZ”

İlkadımlıların samimi ve coşkulu karşılamaları sonrası duygulu anlar yaşayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, çalışmaları yerinde incelerken vatandaşlarla buluşmanın da son derece önemli olduğunu vurguladı. 

"GÜCÜMÜZÜ MİLLET DAİMA HİZMET"

"Gücümüzü ve sinerjimizi halktan alıyoruz" diyen Başkan Tok, " Biz millete hizmet etmek için bu görevlere geldik. Milletin hizmetkârı olarak vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Milletimizin derdiyle dertleniyoruz. Bunun sözde kalmaması için gece gündüz, uzak yakın demeden çalışıyoruz. 3 yılda sadece bu 5 mahallemize 10 bin ton sıcak asfalt döktük. Eskiden bu mahallelerimize uzak deniyordu ama biz uzakları yakın ettik. Yol çalışmalarımızın dışında bu mahallelerimizin tamamına yeni çeşmeler yaparak hem köklü bir geleneğimizi sürdürüyor hem de hemşerilerimizi doğal su ile buluşturuyoruz. Camilerimizin bakım ve yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyoruz. Bu kadar çabanın sonunda da en büyük ödülü hizmetkârı olduğumuz vatandaşımızdan hayır duaları ve teşekkürleri ile alıyoruz. Bu sıcak ve coşkulu karşılama için ve teveccühleri için İlkadımlı kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

adminadmin