Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-01-2018 14:02   Güncelleme : 13-01-2018 14:02

İlkadım’dan Samsunspor’a Tam Destek

Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından Samsunspor için başlatılan kampanyaya en büyük destek İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’tan geldi.

İlkadım’dan Samsunspor’a Tam Destek

Samsunspor’da yaşanan maddi sıkıntıların aşılması amacı ile Samsun Valiliği tarafından başlatılan kampanya adeta tüm şehri kenetledi. Yerel yöneticilerden vatandaşa kadar herkesi bir araya getiren kampanyada 7’den 70’e herkes elini taşın altına koyarken kampanyaya en büyük destek İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’tan geldi.

Kampanya kapsamında Sevgi Cafe’de Vali Osman Kaymak öncülüğünde gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısında alınan kararla her belediye kendi sınırları içerisindeki nüfusa göre destekte bulunma sözü verdi.

TOK “SAMSUNSPOR BİR MARKADIR”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok toplantı sonrası yaptığı açıklamada Samsunspor’un bir marka olduğunun altını çizerken; “Tüm şehri başarıları ile sevince boğan, hüzünlendiren ve bir birine kenetleyen önemli bir olgudur Samsunspor. Samsunsporumuzu büyük takımların korkulu rüyası olduğu günlerdeki gibi hak ettiği yerlerde görmek için elimizden gelen ne varsa yapmak zorundayız. Çünkü Samsunspor hepimizin ortak değeridir. Samsunspor’un köklü ve başarılarla dolu bir tarihi var. Bu gün verdiğimiz destekle sadece geleceğini değil, tarihini de korumuş olacağız” dedi.

SAMSUNSPOR’A İLKADIM’DAN 300 BİN TL DESTEK

“Ortak değerimiz Samsunspor için dün olduğu gibi bugün de kenetlenmiş durumdayız. 7'den 70'e tüm şehrin Samsunspor'a destek için elinden geleni yapıyor. Minik öğrencilerimizden emeklilerimize kadar herkesin elini taşın altına koyduğu ve Samsun Valimiz Osman Kaymak’ın öncülük ettiği kampanya kapsamında bizlerde ilçe belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Tüm şehir el ele vererek Play off'lara taşımayı amaçladığımız Samsunsporumuz adına İlkadım Belediyesi olarak 300 Bin TL'lik destek için söz verdik. Şehrin en kalabalık nüfusuna sahip İlçemizde vatandaşlarımızın da kampanyayı sahiplendiğini mutlulukla takip ediyoruz. Bu da şehrimiz ve ülkemiz adına birlik ve beraberliğin en güzel örneklerindendir” diye konuştu.

adminadmin