Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-02-2017 08:44   Güncelleme : 21-02-2017 08:44

İlkadımlı Gençler Değerleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

İlkadım Belediyesi Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen “Gençler Değerleriyle Buluşuyor” Projesinin ikinci etabı Samsun’da faaliyet gösteren medikal ve Tıbbi aletler üretimi yapan fabrikalara ziyaretle gerçekleştirildi.

İlkadımlı Gençler Değerleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

İlkadım Belediyesi Kent Konseyi tarafından Samsun'un yaşayan ve ahirete intihal etmiş hukuk, bilim, siyaset, sanat, spor, iş adamı, milli şahsiyet ve kahramanları ile alanlarında zirve yapmış örnek şahsiyetleri gençlere tanıtılıyor. Proje kapsamında 50 kişilik lise öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan bir grup geçtiğimiz ay Samsun’un en önemli sporcularından olan Milli Güreşçi Yaşar Doğu’nun Kavak ilçesi Emirli Mahallesindeki baba ocağı ve sporcumuz adına yapılan müze ziyaret edilmişti.

“KENTİN EKONOMİK GÜCÜ GENÇLERE YENİ UFUKLAR AÇIYOR”

İlkadım Kent Konseyi “Gençler Değerleriyle Buluşuyor” projesinin ikinci ayağında, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un talimatlarıyla gençlere İlkadım İlçesi ve Samsun’da faaliyet gösteren, ekonomi ve bilim alanında önemli bir yeri olan tıbbi ve medikal aletlerin üretim alanlarını tanıttı. MEDİKÜM Derneği Genel Koordinatörü Selin Özgengil rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Samsundaki liselerin enlerinden oluşan 50 kişilik öğrenci ve öğretmen katıldı. Ziyaretlerin ilk durağı olan Aysam Ortopedi ve Tıbbi Aletler Fabrikasında, Aysan Ortopedi Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Güler’in refakatinde Fabrika gezdirilerek gençler bilgilendirildi.

Gezinin ikinci durağında ise Bahadır Tıbbı Aletlerde gençlere öğle yemeği ikram edilirken, Bahadır AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Bahadır eşliğinde fabrika gezildi. Gezi sonunda Öğrenciler programdan son derece memnun kaldıklarını ifade ederek böyle bir projeyle bizi buluşturan başta İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan TOK’a, İlkadım Belediyesi çalışanlarına ve İlkadım Kent Konseyine teşekkür ediyoruz dediler.

BAŞKAN TOK; “DÜN İLE BU GÜNÜ YARININ BÜYÜKLERİNE ÖĞRETİYORUZ”

“Gençler Değerleriyle Buluşuyor” projesiyle gençlere dünü ve bugünü doğru anlatarak, yarınlar da daha başarılı olmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Belediyemizin tüm çalışmalarında gençlerimize büyük değer veriyoruz.  Gelecek de başarılı bir nesil yetiştirmenin yolunun, doğru rol modelleri gençlere sunmak olduğunu biliyoruz. Bu düşünce doğrultusunda İlkadım sınırları içerisinde yer alan lise öğrencilerinden seçtiğimiz yavrularımıza Samsun da yaşamış ve başarılarıyla adını tüm dünyaya duyurmuş önemli şahsiyetlerimizi, ekonomi ve bilim alanında önemli yer  tutan işletmelerimizi tanıtıyoruz. İlkadım Kent Konseyi üyelerimizle başlattığımız projeden olumlu dönüşler almak bizleri mutlu ediyor. Bu nedenle projede emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

adminadmin