Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-07-2017 08:40   Güncelleme : 05-07-2017 08:40

​İlkem'de Çocuklar Daha Mutlu

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Kadifekale İlkadım Etüd Merkezi'nde(İLKEM) kursunda çocuklar yaz ayını verimli ve eğlenceli sosyal aktivitelerle değerlendiriyor.

​İlkem'de Çocuklar Daha Mutlu

DOLU DOLU YAZ ETKİNLİĞİ

Kadifekale İlkadım Etüd Merkezi'nde Yaz Etkinlikleri Programı İlkokul 3. sınıftan Lise 2'inci sınıf öğrencilerini kapsıyor. Bu yaz çocuklar için  dolu dolu bir yaz etkinliği programının tertip edildiği kursta erkek ve kız çocuklarına için Kur'an- Kerim eğitimi de veriliyor.

HER SENE ARTAN MÜRACAAT

Bir önceki seneye göre bu yaz kayıtlara yoğun müracaatlar yapıldığını söyleyen Kadifekale İLKEM Sorumlusu İdris Yüce, ” Geçtiğimiz yıla nazaran bu sezon yaz etkinlikleri programımıza yoğun ilgi var. Kayıtlarımızı  bu hafta başı aldık ancak, iki günlük süre içersinde 60 öğrencimizi programa aldık.  Bu yaz programımızda çocuklarımız yaz ayının eğlenceli bir şekilde geçirerek eğitimlerini alacaklar.  Yaz programımızda aksine öğrencilerimiz buralara büyük bir istek ve arzu ile gelmektedir. Çocuklarımız burada eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle yaz ayını çok verimli geçiriyorlar." dedi.

İLKEM'İN FARKI ÇOCUKLARI ÇEKİYOR.

Belediye olarak çocuk ve gençlerimizin eğitiminin yanı sıra onları sosyal ve kültürel etkinliklerle geleceğe en iyi şekilde hazırladıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyetler yapılan İLKEM etüd merkezlerimizde çocuklarımızı milli ve manevi değerlemize bağlı bir nesil olarak yarınlara hazırlıyoruz. Her sene olduğu gibi bu yazda çocuklarımız

için güzel ve eğlenceli bir program düzenledik. Deneyimli hocalarımız nezaretinde yaz ayını verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirecek öğrencilerimizin bu etkinliklerimize ilgisi ne kadar doğru ve başarılı bir iş yaptığımızın göstergesi. Daha ilk günlerden kontenjanı dolduran bu öğrenciler, evde oturmak, sokakta oynamak yerine burayı tercih ediyor olması gelecek adına bizi daha da ümitlendiriyor. " diye konuştu.

adminadmin