Siyaset
Giriş Tarihi : 28-12-2013 19:02   Güncelleme : 28-12-2013 19:02

İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINI SÖMÜRMEYİN!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında, AK Parti’ye ve Başbakan Erdoğan’a yüklendi.

İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINI SÖMÜRMEYİN!
Başbakan’ı yalan söylemekle suçlayan Kılıçdaroğlu “yalancıdan Başbakan olmaz” dedi.

 DERSİNİ VERMEK BANA VE SİZE DÜŞÜYOR
 
Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Bu ülkenin iyi yönetilmediğini ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. Devleti yönetenlerin kendilerine çalıştıkları ortaya çıktı. Şimdi sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle, il il gezip sabahtan akşama kadar konuşuyor. Niye konuşuyor biliyor musunuz? ‘Savcı ve polis niye hırsızın peşine düştü’ diyor. O da savcının ve polisin peşine düşmüş” dedi.
 
HIRSIZLIK YAPANLARI BAKANLAR KURULUNA SOKTULAR
 
Kılıçdaroğlu konuşmasına şöyle devam etti,  "AK Parti’ye oy verenler Gelişmişlikte Samsun’un 5. sıradan 32. sıraya düştüğünü unutmasın. Milletvekili sayısının 11 den 9 a düşürüldüğünü unutmasın, yolsuzluklarla mücadele sözü vererek iktidara gelenler, yolsuzluk ve hırsızlık yapanları bakanlar kuruluna kadar soktular."

Kılıçdaroğlu Samsun’un çıkardığı milletvekili sayısını 10 dedikten sonra salonun uyarmasıyla 9 olarak düzeltti.  
 
MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAKTAN KORKUYOR
 
Siyasete girdiği ilk gün mal varlığını açıkladığını kaydeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erdoğan’dan daha fazla maşş almasına rağmen ondan daha fazla mal varlığı olmadığına dikkat çekerek, " Namuslu adam alın teriyle kazandığı parayı açıklamaktan utanmaz. Ama Recep Bey mal varlığını açıklamadı ve Hala açıklamaktan korkuyor."
 
HALKIN POLİSİ OLUN
 
Kılıçdaroğlu polise de seslenerek " Sakın ola ki iktidarın polisi olmayın. Sizin aylıklarını bu ülkenin 76 milyonu ödüyor. Halkın polisi olun. Polisin şerefi onun görevidir."
 
İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINI SÖMÜRMEYİN!
 
Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle tamamladı

"Bunların gözünü para bürümüş. Öyle vatandaşa hizmet falan yok. 1 trilyon 678 milyar dolar harcadılar. Bütün cumhuriyet hükümetlerinin harcadığı paradan fazlasını harcadılar. Telaş neden. İktidar giderse birisi bana hesap soracak diye.  Devletin içinde çeteler var diyor. Sen çeteyi merak ediyorsan topla bakanlar kurulunu çeteyi orada göreceksin zaten. Erdoğan Bayraktar var.

Karadenizliler delikanlıdır. Önüme istifa mektubu koydular dedi. Bu talimatları başbakan verdi dedi. Ben niye istifa edeceğim dedi. Çete reisi kim? Türkiye iyi yöneltilmiyor halka hesap veren siyasete ihtiyaç var. İnsanların dini duygularını sömürmeyen siyasete ihtiyaç var."
 
ALDIĞIM PARANIN HESABINI VERECEĞİM
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu birlikte sahneye çıkan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz "Biz çalanlardan olmadık, bizler Samsun da işsizlik sorununu çözeceğiz Samsun bizimle rahat bir nefes alacak. Gece gündüz demeden, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Ben aldığım paranın hesabını verebilecek işler yapacağım" dedi.
adminadmin