Güncel
Giriş Tarihi : 01-03-2019 09:19   Güncelleme : 01-03-2019 09:19

İnşirah Tesettür’den Aklımızla Ve Dinimizle Alay Eden Açıklama!

​Modanisa isimli firmanın hazırladığı koleksiyonda ‘İnşirah’ ismini verdiği tesettür ürünleriyle yer alan İnşirah Tesettür Giyim haberimizin ardından bir açıklama yaptı.

İnşirah Tesettür’den Aklımızla Ve Dinimizle Alay Eden Açıklama!

Açıklamada ürünlerinin “Modanisa gibi çeşitli platformlarda satılmakta; müşterilerimizin de ilgisini çekmektedir” denilerek, “Kapalı giyinen kadının ihtiyaçlarını gözeten, kaliteye önem veren bir üretim anlayışımız vardır. İnşirah marka ismi, kelimenin "gönül açıklığı", "iç rahatlığı", "ferahlık" gibi anlamlarının olması nedeniyle tercih edilmiştir” diye belirtildi.

Tesettür markasına Kur’ân-ı Kerim Sûrelerinden biri olan İnşirah ismini koyan firma açıklamasında adeta İnşirah isimli bir sureden haberdar olmadıklarını ifade eder gibi sadece kelimenin sözlük manasına atıf yapması ikna edici bulunmadı.

Firma sözlükteki yüzlerce binlerce kelime varken neden bu ismi seçtikleri yönünde ikna edici açıklama yapamadı.

İslam’ın binlerce yıllık kıymetlerini sadece kendilerinin malıymış gibi ticari hedeflerinde kullandıktan sonra suçüstü yakalanan firma İnşirah süresine ve bütün Kur’an’a muhatap İslam âleminden özür dileyerek bu marka ve isimden vazgeçmek yerine pişkin bir şekilde savunma yapıyor olmaları da hayrete şayan bulundu.

adminadmin