Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-07-2019 13:42   Güncelleme : 04-07-2019 13:42

İpekdal’dan Başkan Kılıç’a Ziyaret

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal’ı makamında ağırladı. Başkan Kılıç, “Ülkemizin turizmde genel olarak kaydettiği gelişmeyi Terme’de yaşamak ve yaşatmak istiyoruz” dedi.

İpekdal’dan Başkan Kılıç’a Ziyaret

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette İpekdal, Samsun’un yenilenen turizm haritası hakkında Başkan Kılıç’a bilgiler verdi, Samsun ve Terme turizmi hakkında istişarelerde bulundu.

İPEKDAL’DAN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Samsun Turizminin gelişmesi için tüm kurumlar ile iş birliği içerisinde olacaklarını ifade eden ve Samsun’un zengin bir turizm potansiyeli olduğuna vurgu yapan İpekdal, “İlimizin yeni bir turizm haritası ve noktalarını belirledik ve sayın başkanımıza bilgiler aktardık. Önümüzdeki zaman içerisinde belediye başkanımızla koordineli bir şekilde çalışmalar yaparak bu güzel ilçemizi turizm noktasında hakettiği noktaya el birliği ile getireceğiz. Misafirperliğinden ötürü ayrıca teşekkür ederim” dedi.

TERME ÖNEMLİ KENTLERDEN

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal’a teşekkür ederek, “ Terme, turizm potansiyeli konusunda bölgenin ve ülkemizin önemli kentlerinden biri. Terme Belediyesi olarak bu potansiyeli ayağa kaldıracak çalışmalar içerisinde olacağız. Terme’nin sahip olduğu doğal güzelliklerini turizm çerçevesinde değerlendirmeyi ve ideal bir turizm destinasyonu olan ilçemizi marka şehirlerarasına katarak turizm açısından cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede Kültür ve Turizm Müdürlüğü’müz ve diğer tüm kurumlarla iletişim ve istişare halinde olarak koordineli şekilde çalışacak, belediyemizi ilgilendiren her konuda üzerimize düşeni yapacağız" şeklinde konuştu

adminadmin