Teknoloji
Giriş Tarihi : 24-09-2014 13:56   Güncelleme : 24-09-2014 13:56

iPhone 6 ne kadar sağlam

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, yeni yapılan araştırmaların sonucuna göre geçen seneki iPhone'dan daha sağlam.iPhone için muhafaza ve garanti hizmetleri sunan SquareTrade'e göre 4.7 inç ekranlı iPhone 6, testlerdeki en başarılı telefon oldu. 5.5 inç'lik iPhone 6 Plus ise boyutu nedeniyle elden kaymaya daha elverişli olduğundan, küçük kardeşinden daha az puan alabildi. SquareTrade'in testlerine göre geçen senenin iPhone 5S'i, Samsung'un Galaxy S5'inden daha dayanıklı. Galaxy S5'in puan kaybettiği alanlar ise rapora göre telefonun yüzeyler üzerinden kayıp gitme olasılığını ölçen "kayma testi" oldu.Yine de sözkonusu dört telefon, testlere göre orta derede kırılma riski taşımakta ve bu konuda aralarında büyük bir fark yok. SquareTrade'in pazarlama bölümü başkanı Ty Shay, telefonların her geçen gün daha dayanıklı bir hal aldığını, üreticilerin bu konu üzerinde daha çok durdurduklarını söyledi.

iPhone 6 ne kadar sağlam

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, yeni yapılan araştırmaların sonucuna göre geçen seneki iPhone'dan daha sağlam.

iPhone için muhafaza ve garanti hizmetleri sunan SquareTrade'e göre 4.7 inç ekranlı iPhone 6, testlerdeki en başarılı telefon oldu. 5.5 inç'lik iPhone 6 Plus ise boyutu nedeniyle elden kaymaya daha elverişli olduğundan, küçük kardeşinden daha az puan alabildi. SquareTrade'in testlerine göre geçen senenin iPhone 5S'i, Samsung'un Galaxy S5'inden daha dayanıklı. Galaxy S5'in puan kaybettiği alanlar ise rapora göre telefonun yüzeyler üzerinden kayıp gitme olasılığını ölçen "kayma testi" oldu.

Yine de sözkonusu dört telefon, testlere göre orta derede kırılma riski taşımakta ve bu konuda aralarında büyük bir fark yok. SquareTrade'in pazarlama bölümü başkanı Ty Shay, telefonların her geçen gün daha dayanıklı bir hal aldığını, üreticilerin bu konu üzerinde daha çok durdurduklarını söyledi.

adminadmin