Güncel
Giriş Tarihi : 30-03-2019 13:07   Güncelleme : 30-03-2019 13:07

İP'in sözlü tacizine uğrayan genç Diriliş Postasına konuştu

​Pendik’te seçim çalışması yaptığı sırada İP Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş’ın sözlü tacizine karşı sergilediği duruşuyla gündem olan Yusuf Özoğul, Diriliş Postası’na konuştu.

İP'in sözlü tacizine uğrayan genç Diriliş Postasına konuştu

İstanbul Pendik’te AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında gönüllü olarak broşür dağıtan Yusuf Özoğul, İP Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenilen Mine Koraş’ın sözlü saldırısına maruz kaldı. Videoda İP'li Koraş, kendisine broşür veren Özoğul’u “Sen Andımız’ı biliyor musun? Oku bakayım Andımız’ı. Seni sorguya çekiyorum” sözleriyle taciz etti. İP'li Koraş'ın “Bitti mi çaylarınız, makarnalarınız” şeklindeki provokatörce  çıkışlarına rağmen genç Yusuf Özoğul’un vakur duruşu sosyal medyada büyük takdir topladı.

“EYVALLAH DEDİM GİTTİM”

Türkiye’nin gündemine oturan Yusuf Özoğul’a Diriliş Postası ulaştı. Uğruna çalıştığı davadan kimseye saygısızlık yapmamayı öğrendiğini dile getiren Özoğul, şunları söyledi: “O tepkiyle karşılaştığımda ‘Eyvallah’ dedim ve yanından ayrıldım. Neden ‘Eyvallah’ dedim? Çünkü karşımdaki bir bayandı. Gerçi fark etmez, erkek olsa da tepkim değişmezdi. Sonuçta benim bir büyüğüm. Ben oraya bir dava için gitmişim,  bugün olsa tavrım yine aynı olurdu, değişen bir şey olmazdı.”

Sabri İşbilen / Diriliş Postası

adminadmin