Güncel
Giriş Tarihi : 22-12-2016 15:53   Güncelleme : 22-12-2016 15:53

İran’dan İdamlık Mektuplar

Yemen'de, Irak'ta, Afganistan'da, Libya'da, Ürdün'de yer yer Afrika'da ve Suriye'de sadece Müslümanlar’ı öldüren, sadece Müslümanlar’la savaşan ve siyasi stratejisini “Bütün Sünni çocukları öldürün, bizi eleştiren olursa mezhepçi dersiniz” üzerine kurmuş olan İran Molla Rejimi’nin tüyünü Nasrallah dikti. Lübnan Hizbullah lideri Nasrallah, “Biz şu ana kadar hiç Hıristiyanlar’la savaşmadık, savaşmayacağız da” dedi.

İran’dan İdamlık Mektuplar

İran Molla Diktası’nın bu barbarlığına İran'ın içinden sesler yükselmeye başladı.Zayıf, cılız olsa da eskiden beri ses çıkardı ama biz duymazdık, İran onları asardı konu kapanırdı. Bu sefer çıkan sesler eskisi kadar zayıf değil ve argümanları hayli dikkat çekici.

Molla Rejimi’ne muhalif olan Halkın Mücahitleri’nin siyasi kanadı İran Ulusal Direniş Konseyi, İran'ın Halep ve çevresinde 25 bin askeri ve milis gücü olduğunu açıkladı ve Molla Rejimi’nin yaptığı katliamların belgelerini yayınladı.

Bir grup İranlı Müslüman, Molla Rejimi’nin niye rezil ve zelil olduğunu anlatmak için kaleme aldıkları mektupta çok ilginç ifadelere yer verdi.

Mektupta geçen ifadelerin bir bölümü şöyle:  “...Türkiye başta olmak üzere onlarca İslam ülkesinde mollalar, o ülkelerde Müslümanlar’a eziyet eden hangi kesim varsa onlarla işbirliği yapıyorlar. Gidin Türkiye'ye bakın. Müslümanlar, İran'a beddua ediyor; ama Müslümanlar’a beddua eden ateistler, İslam düşmanları İran'ı övüyor. İran devletinin İslam’a ihanetine bakarak bize bakıyorlar; çünkü Molla Diktatörlüğü dünyada İslam düşmanı kim varsa onunla işbirliği yapıyor. Siz Rusya’yla birlik olup Müslümanlar’ın çocuklarını bombalayan devletinizden utanmıyor musunuz?”

Allah ıslah etsin!..

Erem Şentürk / Diriliş Postası

 

adminadmin