Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-06-2019 16:34   Güncelleme : 20-06-2019 17:16

İş Adamı Vahap Çelik Gittiği Her Yerde Sorun Oluyor!

Samsun'da tanınan iş adamı Vahap Çelik, gittiği her yerde sorun oluyor.

İş Adamı Vahap Çelik Gittiği Her Yerde Sorun Oluyor!

 

Vahap Çelik kaçak ve ruhsatsız inşaatları ile daha önce belediye başkanı Necattin Demirtaş'ın şimdi de Cemil Deveci'nin başını ağrıtıyor.

Samsunkenthaber’in haberine göre, Samsun'un tanınan müteahhitlerinden Vahap Çelik, bu kezde Atakum ilçesinde yaptığı Cıty Mall Alış Veriş merkezinin bir bölümüne inşa ettiği kaçak yapı ile gündemde.

2011 yıllında İlkadım Belediye Başkanı olan Necattin Demirtaş'ın da bir dönem ruhsatsız inşaatları ile başını ağrıtan iş adamı Vahap Çelik bu kezde Atakum ilçesinde belediye başkanı Cemil Deveci'nin başına dert oldu.

Yıllar önce Necattin Demirtaş'ın ilk belediye başkanı seçildiği dönemde de İlkadım ilçesinde yaptığı inşaatlar ve katlı otoparklarla ilgili sorunlar yaşayan Vahap Çelik, bu nedenle 2011 yıllında Necattin Demirtaş'ın hayli başını ağrıtmıştı.

2011 yılında Vahap Çelik eskiden Yimpaş mağazasının bulunduğu bölgede kaçak olarak otopark inşaatına başlamış, kaçak inşaat o dönemde İlkadım Belediyesi tarafından durdurulmuştu.

Vahap Çelik'in yine Barış Bulvarı üzerinde yaptığı katlı otopark inşaatı ile ilgilide sorunlar çıkmış hatta o süreçte düzenlenen rüşvet operasyonunda iş adamı ile birlikte İlkadım Belediyesinde görevli bazı isimler gözaltına alınmış daha sonra serbest bırakılmıştı.

Aradan geçen zaman içerisine Vahap Çelik bu kez de Atakum ilçesinde Cıty Mall isimli alış veriş merkezinin inşaatına başlarken, burada da yine kaçak inşaat ile gündeme gelerek dikkatleri yeniden üzerine çekti. 31 Mart seçimlerinden sonra Cıty Mall Alış Veriş Merkezi inşaatının bir bölümüne kaçak inşaat yapan Çelik'e Atakum Belediyesi müdahale ederek kaçak bölümü Ramazan Bayramı öncesi yıkarken, tanınan müteahhittin bu kezde bayram tatili sürecinde belediye tarafından yıkılan kaçak yapıyı yeniden inşa ettiği ortaya çıktı.

Atakum Belediyesi yeniden yapılan kaçak inşaat ile ilgili yasal süreç başlatırken, Cıty Mall alış veriş merkezine yapılan söz konusu kaçak kısmında yıkım kararının çıkması bekleniyor.

Kaynak: Samsunkenthaber

adminadmin