Spor
Giriş Tarihi : 28-12-2016 14:13   Güncelleme : 28-12-2016 15:50

İşitme Engelli Gençler Spora Golf İle Başladılar

18 Temmuz 2017 tarihinde Samsun ‘ da başlayıp, 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan 2017 SAMSUN 23.Yaz Deaflympics (İşitme Engelliler Olimpiyatları) kapsamında işitme engelli gençlere golf etkinliği düzenlendi.

İşitme Engelli Gençler Spora Golf İle Başladılar

Ekinlikte; Deaflympics Genel Koordinatörü Serkan BALTACI; "Öncelikle; Samsun’ a böyle güzel ve donanımlı bir tesis kazandıran başta bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç’ a ve Sayın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf  Ziya Yılmaz’ a çok teşekkür ediyorum. Bu yıl ilk kez Deaflympics’ de demo olarak oynanacak olan golf branşına ilginin her geçen gün artması bizleri sevindiriyor. Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti' nin en büyük spor organizasyonu olan 2017 Samsun Deaflympics' e ilginin artması ve farkındalık yaratmak için etkinliklerimiz devam edecek. Tüm sporsever halkımızı şimdiden spor karşılaşmalarına davet ediyoruz." diye konuştu.

Samsun Özel Meslek Eğitim Lisesi' nden katılan yaklaşık 50 öğrenciye Deaflympics ve Golf temalı tişört ve şapka dağıtıldıktan sonra golf ile ilgili bilgiler Samsun Büyükşehir Golf Kulübü Antrenörü Hamza Sayın ve Osman Nallı tarafından uygulamalı olarak anlatıldı. İşitme Engelli gençlerin golf oynayarak büyük keyif aldığı etkinlik hep birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

adminadmin