Teknoloji
Giriş Tarihi : 12-03-2015 20:48   Güncelleme : 12-03-2015 20:48

İşte Apple'ın Uzay Gemisi Kampüsü'nün son hali! (Video)

Apple’ın yeni Uzay Gemisi kampüsünün inşaatı başladığından beri yapım aşaması birçok kez video ve görsel olarak yayınlandı. Videolar genelde MyithZ tarafından yayınlandı ve bu kullanıcı Apple’ın yeni karargahındaki son aşamayı gösteren bir video yayınladı. Apple Uzay Gemisi kampüs inşaatının 2016 yılında tamamlanması ve hizmete girmesi bekleniyor. Apple’ın Uzay Gemisi Kampüs binasında çalışan 12.000'den fazla işçi var ve ana bina 2,8 milyon metre kare büyüklüğünde olacak. Ayrıca oda ve diğer binaların altında 2.400 araçlık yeraltı otoparkı olacak. Aşağıda yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.  

İşte Apple'ın Uzay Gemisi Kampüsü'nün son hali! (Video)

Apple’ın yeni Uzay Gemisi kampüsünün inşaatı başladığından beri yapım aşaması birçok kez video ve görsel olarak yayınlandı. Videolar genelde MyithZ tarafından yayınlandı ve bu kullanıcı Apple’ın yeni karargahındaki son aşamayı gösteren bir video yayınladı.

Apple Uzay Gemisi kampüs inşaatının 2016 yılında tamamlanması ve hizmete girmesi bekleniyor. Apple’ın Uzay Gemisi Kampüs binasında çalışan 12.000'den fazla işçi var ve ana bina 2,8 milyon metre kare büyüklüğünde olacak. Ayrıca oda ve diğer binaların altında 2.400 araçlık yeraltı otoparkı olacak.

Aşağıda yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

 

adminadmin