Siyaset
Giriş Tarihi : 25-03-2017 10:55   Güncelleme : 25-03-2017 10:55

İşte Tarihi Test

Avrupa, terör örgütlerinin açtığı "Hayır" cephesine katıldı.

İşte Tarihi Test

Hepsi bir olup Türkiye'ye saldırdı.

16 NİSAN'DAKİ BÜYÜK SINAVDA DOĞRU ŞIKKI İŞARETLEMEK İSE MİLLETE KALDI

Avrupa devletleri neden hayır için çalışıyor?

A Haber İstihbarat Şefi Kubilay Gülbek, A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu;

"20 yıldır girilemeyen Lice'deki bölgeye girilmeye başlanması operasyonlardaki başarıyı gösteriyor. Buraya girersek zayiat veririz, burası mayınlı diyerek yıllarca Türk Silahlı Kuvvetleri'ni bölgeye sokmayan üniforma giymiş FETÖ'cü teröristler 15 Temmuz'la birlikte tutuklandı ve TSK'dan büyük oranda temizlendi.

PKK'NIN ÜST YÖNETİMİNE BÜYÜK DARBE

İçimizdeki hainler yüzünden yıllardır terörle mücadelede başarılı olamazken ordunun FETÖ'cülerden temizlenerek gerçek askerlerin eline geçmesiyle bütün operasyonlar başarıya ulaştı. Türkiye'nin Lice'de yaptığı operasyonda üst düzey 29 terörist ölü ele geçirildi. Beşiktaş'ta, Kayseri'de meydana gelen patlamaların emri Lice'den verildi. Bu yüzden Lice son derece önemli. Canlı bombaları yetiştiren, araçlara canlı bomba yerleştiren bu kadrodur. Lice'de teröristlerin geçiş noktasına FETÖ'cü teröristler yüzünden 20 yıldır girilmiyordu.

AVRUPA TSK'NIN LİCE'YE GİRMESİNİ İSTEMİYORDU

5 tane araç ele geçirildi 1 tanesine bomba yerleştirilmiş. Telsizler görülüyor. Orada sığınaklarla birlikte aktif bir yaşam var. Avrupa işte Lice'de bu kanlı teröristlerin arkasında duruyor. Bir il düşünün Cumhurbaşkanı, Başbakan, Emniyet Müdürü, Cumhuriyet Savcısı, MİT bölge başkanı, Jandarma komutanı diye bir hiyerarşi var. Bu isimlerden biri bile FETÖ'cü olunca sistem tıkanıyor ve başarıya ulaşmıyor. Özellikle Cumhurbaşkanlığı sistemiyle karar alma mekanizması tek bir elden olacağı için süreç daha da hızlanacak ve teröre karşı daha etkin bir mücadele olacak. Eskiden devlet kurumları arasında bulunan çekişmeden dolayı operasyonlar sekteye uğruyordu. Avrupa, TSK'nın Lice'ye girmesini istemediği için kritik noktalarda FETÖ'cüleri destekliyordu. Şimdi Türkiye tüm operasyon gücüyle Lice'de teröristlere büyük darbe vuruyor "dedi.

Avrupa, TSK'nın Bölgede operasyonlarda başarılı olmasını istemediği için kritik noktalarda FETÖ'cüleri destekliyordu. Avrupalı ajanlar daha önce buralarda cirit atıyorlardı. Lice operasyonuyla Avrupa gördü ki Cumhurbaşkanlığı Sistemi gelirse istedikleri provokasyonları ve terör eylemlerini başaramayacaklar. Kritik kararlara müdahale edemeyecekler." Dedi.

adminadmin