Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-09-2017 16:03   Güncelleme : 30-09-2017 16:03

İstifaları dikkate almıyoruz!

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin milletvekili Oktay Öztürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya milletvekili Mehmet Günal, MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun milletvekili Erhan Usta, Samsun MHP İl başkanı Taner Tekin’in yer aldığı ve Atakum Tuğra kafede basına verilen kahvaltının ardından yapılan soru cevap şeklinde düzenlenen basın açıklamasında “MHP’de yer alan istifalar” konusunda açıklamalarda bulunuldu.

İstifaları dikkate almıyoruz!

BİR GİDER BİN GELİRİZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin milletvekili Oktay Öztürk,  “Bizim önümüzde o kadar önemli Ülke sorunlarımız var ki birilerinin çıkıp ta kendi şahsi ego ve arzularını tatmin etmesi için rakamlar ile oynaşmasına ayıracak vaktimiz yok. MHP Teşkilatlarımız ayaktadır bir gider bin geliriz. Türkiye’nin birçok yerinde bir araya gelip çıkıp ta yok o kadar yok bu kadar kişi istifa etti diye duyurmasının hiçbir aslı astarı bulunmuyor. Oradan buradan devşirip üç kişi beş kişi istifa etti diyerek istikbal hazırlanmaz. Çıkan istifa dedikodularını hiçte dikkate almıyoruz” diye ifade etti.

İSTİFALARI DİKKATE ALMIYORUZ

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak köklü bir partiyiz elbette kapılarımız da Türk milletinin her şerefli insanına açık. Hiçbir arkadaşımızı kaybetmek gibi bir düşüncemiz olmadığı gibi hiçbir arkadaşımızı da zorla tutacak değiliz. Kimse de gidenlerin yasını tabi ki tutacak değil. MHP Bafra teşkilatında birkaç gün önce 2 Bin kişinin istifa edeceği yönünde yapılan sponsorlu haberlere istinaden Bafra Teşkilatımız bir basın açıklaması servis ederek bu haberin gerçeği yansıtmadığı yönünde olup açıklanan 89 kişi de son iki yıl içerisinde istifa eden kişi sayısıdır. Amaç öyle sponsorlu bazı internet haber sitelerinde yayınlandığı gibi 2 bin kişinin istifasını yayınlayanların haberlerinin doğruyu yansıtmadığıdır.  İstifa eden 89 kişi de Meral Akşener’in yeni kuracağı partiye geçmek için istifa etmemiştir ayrıca. Bu kişiler Atamalar, memuriyet ve yer değiştirme alanlarında istifalarını yapmışlardır. Yeni partiye geçmek için istifa etmek isteyen arkadaşlarımız da elbette olabilir.  Bizim bunlarla uğraşacak ve vakit kaybedecek bir zamanımız yoktur. Son bir yıl da MHP çatısı altına katılan yeni arkadaşlarımızın sayısı 300’dür. Yani 89 kişi gitmişse son 2 yıldır 300 arkadaşımız da aramıza katılmıştır. Biz rakamlarla zaman kaybetmek yerine daha çok ülkemize zaman ayırmayı ve ülke meselelerine kafa yormayı tercih ediyoruz. MHP bu şekilde oyalanarak ve yıpratılmaya çalışılmaktadır. Yapılan haberlerin aslı astarı bulunmamaktadır. Türkiye’nin kaderini belirleyecek üç tane seçim var Türkiye bunlara kilitlenmiş durumda teşkilatlar olarak bizlerde bunların hazırlığını yapıyoruz. Genel merkez ve liderimizin açıklamaları doğrultusunda da çalışmalarımızı yapıyoruz” şeklinde sözlere yer verdi.

Haber: Gül Su GÜNDÜZ

adminadmin