Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 05-07-2014 10:53   Güncelleme : 05-07-2014 10:53

İSTİKLAL KENTİ İLKADIM İLÇESİ BAŞBAKANA HAZIR

İlkadım Belediyesi, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da yapacağı mitingin ardından verilecek iftar yemeği için 2500 adet sıcak yemek desteği sağlayacak. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İstiklal kenti İlkadım ilçesi Başbakanı'na hazır" dedi.

İSTİKLAL KENTİ İLKADIM İLÇESİ BAŞBAKANA HAZIR
Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için mitinglerine cumartesi günü Samsun'dan start verecek. Erdoğan Saat 16:00'da Samsun Cumhuriyet meydanında gerçekleşecek olan mitingin ardından sahil yolunda bulunan Kurtuluş İskelesi'nde Samsun tarihin en büyük iftarına katılacak. Düzenlenen iftar programına İlkadım Belediyesi 2500 adet sıcak yemek ile destek olacak. Hijyenik ortamda özel makinelerle paketlenen yemekler termos yemek kaplarıyla uzun süre boyunca sıcaklığını koruyor. Tatlısından çorbasına tüm yiyeceklerin özel bir kutuda servis edilmesinin yanında, sıra bekleme sıkıntısı olmadan masalarda hazır bir şekilde bulunuyor.
 
Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tarihi iftar için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İstiklal mücadelesinin ilk adımlarının atıldığı İlkadım ilçemizde Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlamanın mutluluğu ve gururu içindeyiz. İstiklal kenti İlkadım ilçesi Başbakanını karşılamaya hazır. Programlanan tarihi iftar İlkadım Belediyesi olarak 2500 sıcak yemek ile destekliyoruz. Özel aşçılarımız tarafından yapılan yemeklerimiz özel termo kaplara konularak el değmeden paketleniyor. Özel sunum kutusu içinde tatlısı suyu ayranı ekmeği çatalı kaşığı ve tuzu ile  yerlerini alıyor. Özel kutularına yerleştirilen yiyecekler servis edilmek üzere özel yapım termos yemek kutularına konularak uzun süre sıcak muhafaza edilmesi sağlanıyor. İftar noktasında ise insanlar sıraya girmeden masalarında hazır bir şekilde sıcak yemeklerini buluyor." dedi.
 
adminadmin