Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 16-07-2014 09:57   Güncelleme : 16-07-2014 09:57

İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN ERDOĞAN

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, cumhuru, büyük Türkiye idealini kendine dava edinmiş, milletin içinden çıkan Cumhurbaşkanının temsil edeceğini belirterek, "Halkımız, daha özgür ve daha zengin bir Türkiye için milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı, ilk turda seçecektir" dedi.

İSTİKRARIN DEVAMI İÇİN ERDOĞAN
Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda her akşam düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Genç, meydandaki vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek istedi. Türkiye'nin bu dönüşüm hikayesine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi olan 12. Cumhurbaşkanı Adayı Recep Erdoğan'ın 'milletin adamı' olduğunu ifade eden Genç, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ile milletin daha özgür, daha müreffeh, daha huzurlu olacağını söyledi.

'MİLLETİN ADAMI ERDOĞAN'

Türk halkının geniş vizyona sahip, lider Cumhurbaşkanı istediğini belirten Başkan Genç, "Cumhurbaşkanını doğrudan halkın seçmesini, 'vesayeti tasfiye’ sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescili olarak gördüklerini dile getiren Genç, "Milletin oylarıyla seçilecek 12. Cumhurbaşkanımız; istikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme, sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir. Bunu sağlayacak olan da Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan'dır" diye konuştu.

'VESAYET DÖNEMİNİN SONU'

Türkiye'nin, bölgesel ve küresel ölçekli konularda sözü dinlenen, tepkisi merak edilen bir ülke haline geldiğine işaret eden Genç, "Yeni dönemde, yeni umutlarla birlikte yeni süreçte Başbakanımız ve 12. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın son 12 yılda Türkiye'yi nereden nereye taşıdığına hep birlikte yaşayarak şahit olduk. İstikrarın ve huzurun devamı için önümüzdeki seçimi vesayet döneminin sonu olarak görüyoruz. Ekonomi, sağlık, eğitim, ulaşım alanlarında sessiz devrimler gerçekleştiren, ülkemize 2023 ve 2071 yılı hedefi koyan, Türkiye'nin liderine inanıyorum ki halkımızın desteği tam olacaktır" şeklinde konuştu.

‘DAHA ÖZGÜR VE DAHA ZENGİN TÜRKİYE İÇİN’

Milletin, kendi Cumhurbaşkanını doğrudan seçerek, yıllardır özlemini duyduğu en temel hakkını aracısız kullanmış olacağını vurgulayan Başkan Genç, şunları söyledi: "Halkımız, 10 Ağustos'ta yeni Türkiye'nin inşası için oy kullanacak. Milletin iradesini ve istikbalini, 12 günde belirlenen ve halkın bir kesimine dayatılan çatılardan değil, 12 yıldır milletin onayını alan, halkını anlayan bir aday temsil edebilir. 'Yeter söz milletindir' diyen merhum Menderes örneğinde olduğu gibi, cumhurbaşkanlığı seçiminde, daha özgür ve daha zengin bir Türkiye için siyasetin ve halkın içerisinden gelen Sayın Başbakanımız ilk turda Cumhurbaşkanı seçilecektir."
 
adminadmin