Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-01-2019 11:35   Güncelleme : 16-01-2019 11:35

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Ulusoy: Canik'in Benim İçin Anlamı Büyük

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Ulusoy: Canik'in Benim İçin Anlamı Büyük

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Ulusoy, Hasköy ve Gaziosmanpaşa Minibüsçüler Derneği ile Başalan Köyü'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

'HER TÜRLÜ PROBLEME HASSASİYETLE YAAKLAŞACAĞIZ'

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Ulusoy, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarını Hasköy ve Gaziosmanpaşa Minibüsçüler Derneği ile Başalan Köyü'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü. Ulusoy vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek, desteklerini istedi. Yoğun ilgi gördüğü ziyaretlerde halkın beklentilerini ve taleplerini önemsediklerini kaydeden Ulusoy, esnaflara yönelik hayata geçirmeyi planladığı projelerden bahsetti. İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Ulusoy, yoğun ilgi gördüğü ziyaretlerde, esnafın her türlü problemine belediye olarak hassasiyetle yaklaşılacağını belirtti.

'CANİK'İN BENİM İÇİN ANLAMI BÜYÜK'

Turgay Ulusoy yaptığı açıklamada, "Esnafımızı desteklemek için herşeyi yapacağız. Esnafımızın her türlü problemine, belediye olarak, hassasiyetle yaklaşacağız. Esnafımızla belediye arasındaki iletişim en üst seviyede en güzel şekilde olacak. Esnafımızın arzu ettiği şekilde de Canik'in ticari haritasını şekillendireceğiz. Canik ilçemizin benim için anlamı çok büyük. Büyüdüğüm bu ilçede inşallah Rabbim hayırlara vesile olur.  Vatandaşımızın teveccühünü yaşıyoruz. İnşallah vatandaşlarımız bu dönemde kendi evladını Belediye Başkanı olarak taşıyacak. Buna inanıyorum" diye konuştu.

adminadmin