Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-01-2019 10:33   Güncelleme : 15-01-2019 10:33

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Ulusoy’dan akasyamhaber’e ziyaret!

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Ulusoy’dan akasyamhaber’e ziyaret!

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Ulusoy, Akasyamhaber’i ziyaret ederek genel yayın yönetmeni Recep Yazgan’a projeleri hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık 40 yıllık bir Canikli olarak aday olduğu takdirde Canik’i AK Parti’nin ve Cumhur İttifakının elinden alacağını kaydeden İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy, Canik’te oyların çantada keklik olarak görülmesinin Cumhur İttifakı için büyük bir hata olacağını kaydetti.

Cumhur İttifakına her yerde olduğu gibi Canik’te de çok büyük tepki olduğunu da sözlerine ekleyen Ulusoy, hem MHP’ye hem de AK Parti’ye gösterilen tepki oyların adresi olarak seçimlerde iddiası en yüksek aday olacağını belirtti.

Canik’e harcanması gereken paraları sempozyumlara değil Canik’in kalkınması için harcayacağına da değinen İYİ Parti Canik Belediye Başkanı Turgay Ulusoy projelerinin tamamlandığı aday olduğu gün projelerini Canik’te yapacağı bir açıklamayla açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan, İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy’a Şehir Manzaraları isimli kitabını takdim etti.

 

adminadmin