Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-05-2018 09:26   Güncelleme : 25-05-2018 09:26

İyi Parti’nin Samsun milletvekili aday adayları havlu attı!

İYİ Parti’nin Samsun Milletvekili aday adayları sosyal medya üzerinden İbrahim Özyer’e tepki göstererek ‘bizden bu kadar’ dediler.

İyi Parti’nin Samsun milletvekili aday adayları havlu attı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kenan Erzurumlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, listede yer alamayışına tepki göstererek, “Tüm adaylara başarılar dilerim. Benden bu kadar” dedi.

Diğer yandan İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kenan Erzurumlu’nun aday adaylığı sırasından yapmış olduğu katılım payının İYİ Parti Samsun yönetimi tarafından geri ödeneceği öğrenildi.

İYİ Parti’nin bir başka Samsun milletvekili aday adayı Şaban İsenç ise sosyal medyadan zehir zemberek bir paylaşım yaptı;

İsenç aynen şöyle yazdı;

DUYURU

“20 günden beri İYİ parti listesinde yer bulamayan, Samsun'da! Meral Akşener'e 3000 imzayı geçemeyen (ki yarısı bizim ve CHP'lilerinde) İbrahim Özyer kesin milletvekili listelerinin son dosya teslimine 2 saat kala 2. sıramızı eski ahbabı Musavvat Dervişoğlu kanalı ile Meral Hanımın önündeki dosyada 2. sıramızı sildirip İbrahim Özyer'i yazdırmıştır. Gerçeğin bizi seven bütün dostlara duyurulması.

BUGÜNÜN YARINLARI DA VAR.

AHLAKSIZLIK

ŞEREFSİZLİK

İÇERMEYİZ.

İlkelerimiz doğrultusunda ileri ki günler de yine beraberiz.

Şaban İŞENÇ”

 İYİ PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

İYİ Parti'nin Samsun milletvekili adayları merakla bekleniyordu. YSK'ya teslim edilen listeden sonra İYİ Parti Samsun milletvekili adayları şöyle oldu.

Bedri Yaşar

İbrahim Özyer

Hüseyin Acar

Birsen Öztürk

Akın Üner

Önder Fatih Şenol

Hakan Kiper

Ayşe Ayan

Furkan Özdemir

Yayınlanan bu listenin ardından 58 tane olan İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayından sadece 28 tanesi aktif olarak İYİ Parti Samsun teşkilatıyla birlikte çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

adminadmin