Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 05-01-2012 13:44   Güncelleme : 05-01-2012 13:44

İyi Sonuç mu?

Bakıldığında deplasmanda alınan bir puan iyi sonuç gibi gözükse de aslında galibiyet istesek, galibiyet hedeflesek ya da korkmasak bu maçı çok rahat alabilirdik

İyi Sonuç mu?
Bakıldığında deplasmanda alınan bir puan iyi sonuç gibi gözükse de aslında galibiyet istesek, galibiyet hedeflesek ya da korkmasak bu maçı çok rahat alabilirdik..

‘Bunu nereden çıkardınız?’ derseniz uzatmaların uzatmasında ceza sahasına kullanılan serbest atışa, on sekiz içine iki oyuncu gönderiyorsanız beraberlik iyi sonuç..

Ama ligdeki puan durumuna baktığınızda en az sekiz yada dokuz maç kazanmamız gerekiyor bu maç kesin kazanılabilecek bir maçtı. Bir ara baskı uyguladık rakip dağıldı. Devamını getiremedik hoca bütün oyuncu değişikliklerini zaman kazanmak için yapıyor . Hep ikinci değişikliği seksen beş civarı, üçüncüyü doksan civarı oyuna alıyor. Bu maça yazık oldu.. Çünkü rakibin hocası ‘Biz hedeflediğimizden fazla puan aldık’ diyerek, ekmeğimize yağ sürmüştü. O duygularla oynayan rakip takım, sezonun en az pozisyonunu ürettiği maçtı bu maç. Bunu almalıydık, en azından almaya oynamalıydık..

Bu takıma çok iyi iki forvet bir orta saha lazım. Ama çok kaliteli ve oynamaya hazır durumda olmalı..

Gönlümüz Ankaragüçlü Hürriyet’ten yana idi ama düşünülmedi..

Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Fenerbahçe’nin  puan kaybetmesi Galatasaray ı rahatlattı..

Birde uzun süre deplasmanda gol yemiyor olmalarının bir rahatlığı var bunu iyi değerlendirebiliriz.

Umarız bunlar dikkate alınır. Takımın direnci, defans algısı iyi. Hem de forvetlerin takım savunmasına zerre kadar katkısı yok. Bir tek sıkıntı hücum zenginliğinin olmaması ya da forvetlerin yetersizliği..

İşimiz zor ama kaybedecek bir şeyimiz kalmadı..

Galatasaray maçı dahil bütün maçları kazanmak için oynamak lazım. On beraberlik, üç galibiyet yetmiyor.. Birde ara açılmamalı onun için bu maçı mutlaka almalıyız. Samsunspor, küme düşmeye üç adaydan biri

Kurtarabilirse kurtaranın yerine ya Ordu ya Antalya olur gibi duruyor.

Tabii ki bir şansımız daha var şikeciler küme düşürülürse kurtulabiliriz ve kesinlikle düşürülmeliler

Sayın Başbakanımız hani maç oynanırken kural değiştirilmezdi? Bu camiaların büyüklüğü onlara bu türlü ahlaksızlığı yapma hakkımı veriyor? Bu yasa değiştirilirse topluma dönüp nasıl ahlaktan, etikten, kuraldan, bahsedeceğiz?

Ahlak her şeyin önünde olmalıdır. İlelebet bu utancı taşımamak için bu süreçte bu yasanın değişmemesi  gerekiyor.  Maç bittikten sonra değişiklik düşünülebilir..
adminadmin