Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 10-07-2014 11:35   Güncelleme : 10-07-2014 11:35

KAMU VE TOPLUM YARARINA OLAN HER PROJEYİ DESTEKLERİM

ELVİNDER (El Verenler Derneği) Başkanı yeşim Gürsoy ve Yönetim kurulu Üyeleri, atakum belediye başkanı İshak taxşçı'yı ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, ortak proje üretmeyi de teklif ettiler.

KAMU VE TOPLUM YARARINA OLAN HER PROJEYİ DESTEKLERİM
Bir çok sivil toplum kuruluşunda yer almış,deneyimli,başarılı olan çok değerli isimlerden kurulan ELVENDİR''in Başkanı Yeşim Gürsoy," Derneğimiz başta dezavantajlı gruplar olmak üzere çocuk,kadın,engelli ve yaşlı  gruplarını sosyal hayatta hak ettikleri yere gelebilmesi için kazanımlarını artırma, geliştirme üzerine çalışmalar yapmaktır. Bunun için herkesle işbirliği yapmaya hazırız.Şu ana kadar pek çok projeyi hayata geçirdik. Şimdi de suçlu çocuklarımızın rehabilite edilmesi,topluma kazandırılması konusunda önemli bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bunu da sizlerle birlikte yürütmek isteriz" dedi.

Toplum yararına olacak her şeyin altına imzasını atacağını,bunun için kısa bir süre önce de denetimli serbestlik protokolünü imzaladığını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı," Bir kişiye bile olsa yararı dokunacak,içinde kamu ve toplum yararı olan her türlü projeye bugüne kadar elimden gelen her türlü desteği verdim,bugünden sonra da vermeye devam edeceğim.Sizin de uyuşturucuya ve suça eğilimli çocuklarımızın rehabilite edilmesi için yapacağınız projeye elimden gelen katkıyı veririm" diye konuştu.  
adminadmin