Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 29-08-2016 14:10   Güncelleme : 29-08-2016 14:10

Kaos...

Bugünkü devlette siyasetçiler de, yargı da benim kadar Feto düşmanı olamaz.

Kaos...

Biz 17/25 öncesinde de sonrasında da masasında Zaman Gazetesi veya FETÖ'cü olduğunun emaresini gördüklerimize Feto'nun din düşmanı ve mason köpeği olduğunu delillendirerek anlattık.

Hâlâ da anlatıyoruz. Ama bu insanlar Feto'nun İslamiyet’i dünyaya yaydığına inandırılmış mankurtlaştırılmış. Sen Feto'nun İslam düşmanı ve milletin imanını çalan yavşak olduğunu anlatamadığın müddetçe istediğin kadar "devlete kastettiler" de içeri de tıksan vazgeçiremez, yollarından çeviremezsin.

Yapılacak iş Feto itinin dinlerarası diyalogcu olduğunu anlatmaktır. Bunu da Diyanet anlatamaz zira bu kurum CHP'nin kurduğu mezhepsiz bir yapıdır. Diyalogcuların ilk hedefi ise zaten 4 hak mezhebi yani sünniliği yani sünnet-i seniyyeyi bitirmek, peygamber efendimizle bağlarımızı koparmaktır. Bunu ilk harf inkılabı ile başardılar ama millet dedelerinin yolundan ayrılmadı ve ehl-i sünnete yapıştı. Bunların bugünkü amacı mezhepsizliği yaygınlaştırmaktır. Şimdi mezhepsiz bir yapı diyalogcu yapıyı nasıl anlatacak. Devlet, bu işe hiç karışmadan devlet olma görevini yerine getirmelidir. Bütün cemaatlere aynı uzaklıkta veya yakınlıkta durmalı, işlerine karışmamalıdır, hiçbirini desteklememelidir. Su akar yatağını bulur.

Dediğimiz odur ki, Feto yavşağı yüzünden "Allah" diyen, "Muhammed aleyhisselam" diyen bu asil milletin kandırılmış fertlerine "hain" damgası vurulmamalıdır. Özellikle de iş siyaset noktasına getirilmemelidir. Bu kaos ortamı oluşturur. Darbeciler ve para kasalarının çoğu alındı, mallarına el konuldu. Türkiye'de artık hareket alanları kalmadı. Devlet silahlı terör örgütleri ile mücadelesini sürdürmelidir. Silahlı terör örgütlerini destekleyen ülkelerde de arada bir eylemler yapmalıdır. Almanya'nın 3.5 milyonu Türk ise AB'nin 10 milyonu Türk ise ve 3.5 Almanla, Alman kurtlarının yaptığını sen yapamıyor ve vatan evlatlarını "hain" diye yaftalıyorsan, Feto'nun dediği ikinci dalgayı oluşturursun.

İkinci dalga ülkedeki siyasilerin Fetoculukla suçlanmasıdır ki bu da kaos ortamının ilk adımıdır.

Feto Türkiye'nin gündeminden çıkmalı, dünün Fetocu yavşakları da artık adam olup ülkesine ve dinine hizmet etmelidir.

Ayhan Gonca

Recep YAZGANRecep YAZGAN