Spor
Giriş Tarihi : 31-05-2014 13:45   Güncelleme : 31-05-2014 13:45

KAR: "TEK RESMİ TEKLİF UMAR'A YAPILDI"

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Şu ana kadar sadece Umar için bir Süper Lig takımından resmi bir teklif aldık. Onun dışında hiç bir futbolcumuz için bize gelen resmi bir teklifi yoktur” dedi.

KAR:
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da kulüp başkanı Emin Kar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Haziran ayının 15’inde genel kurul kararı aldıklarını hatırlatan Kar, “Bu tamamen Samsunspor’un önüne açmak, geleceği için daha iyi yatırım yapmak için herkesin daha iyi düşünüp, Samsunspor için neler yapabileceğini ortaya koymak amacıyla bir yenilenme sürecidir. İnşallah bizden sonra gelecek yönetime biz de elimizden gelen yardımları yapıp, Samsunsporumuzu en iyi yere taşımak niyetiyle alınmış bir kongre kararıdır. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Samsunspor takımı 1965 yılından beri böyle zor süreçler geçiriyor. Nasıl biz çıkmışsak, iki sene önce elimizi taşın altına koyduysak, inşallah bundan sonraki süreçte de birileri çıkıp bu takıma sahip çıkacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.
 
"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"
 
Son zamanlarda basında çıkan futbolcu transferleri ile ilgili haberlerin çoğuna yakınının gerçek dışı olduğunu belirten Kar, “Şu ana kadar sadece Umar için bir Süper Lig takımından resmi bir teklif aldık. Onun dışında hiç bir futbolcumuz için bize gelen resmi bir teklifi yoktur. Mukavelesi biten sadece Erdem Şen vardı, o da bilindiği üzere Gaziantep’e zaten 3 ay önce imza atmıştı. Onun haricinde bizden giden, serbest kalan şu anda hiç kimse yok mevcut kadromuz devam ediyor. Ama bunlar iyi oyunculardır. Gidebilirler, transfer yapabilirler ama etik olan burada bizim sözleşmesi devam eden oyuncularımıza talip olmalarıdır. Ama yeni gelecek olan teknik direktörümüz kimle çalışır, hangi futbolcuyu ister, kimi istemez onu da gelecek olan yeni yönetim ve yine teknik direktör kara verecek. Onun için biz de üzerimize düşeni ayın 15’ine kadar bu futbolcularımızın paralarını yatırıp kulübümüze devam etmelerini istiyoruz. Bunun haricinde şu anda sadece kulüpteki rutin işlerimizi hallediyoruz. Yine kongre sürecine kadar olan hazırlıklarımızı yapıyoruz. Futbolcu izleme komitemiz yine iş başında, çalışıyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur” şeklinde konuştu.
adminadmin