Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-04-2017 14:18   Güncelleme : 22-04-2017 14:18

Karaaslan: 16 Nisan'da Türkiye Kazandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, iki günde 17 ilçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Karaaslan, ‘''16 Nisan'da sandıktan çıkan sonuçla Türkiye kazandı. 16 Nisan'ın kaybedeni yoktur’’ dedi.

Karaaslan: 16 Nisan'da Türkiye Kazandı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ile Orhan Kırcalı ile birlikte iki günde 17 ilçeye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Teşkilat ziyaretlerinde konuşan Karaaslan, 16 Nisan referandumu sürecinde AK Parti teşkilatlarının üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını belirterek, ''Bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. AK Partimizin çok güzel geleneklerinden olan teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştirmek üzere emektar ve fedakar teşkilatlarımızın yanındayız. Biz büyük bir aileyiz. Teşkilatlarımız 18 maddelik anayasa değişikliği konusunu sahiplenerek, kapı kapı, dükkan dükkan, mahalle mahalle gidip anlatmalarıyla birlikte Türkiye'de inanılmaz bir ivme yakalandı. Referandum sonucunda AK Parti teşkilatlarının payı çok büyük'' dedi.

''16 Nisan referandum sonucunu demokrasi zaferi olarak yorumluyoruz'' diyen Karaaslan, ''16 Nisan'da sandıktan çıkan sonuçla Türkiye kazandı. 16 Nisan'ın kaybedeni yoktur. 16 Nisan günü çok büyük bir ferasetle birlikte milyonlar Türkiye'nin geleceği için oy kullandı. Sandıklar sayıldı. Ana muhalefet başta olmak üzere 'Bu iş bitmedi daha yeni başlıyor' diyorlar. Bu iş bitti. Nokta koyuyoruz. Bundan sonra önümüze bakmak zorundayız. Biz durmak yok yola devam diyoruz. Bunu demek zorundayız. Çözmemiz gereken çok farklı konular var. Bunun için daha güçlü olmak durumundayız'' dedi.

adminadmin