Gündem
Giriş Tarihi : 10-05-2019 13:47   Güncelleme : 10-05-2019 13:47

Karaaslan “Samsun’dan Tarihi Mesajlar Vereceğiz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara Samsun Sanayici, İş Adamı ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel İftar Programı’na katıldı.

Karaaslan “Samsun’dan Tarihi Mesajlar Vereceğiz”

Kuruluş Şehrinden Kurtuluş Şehrine Selam

İftar Programı’nda katılımcılara hitap eden Karaaslan konuşmasına, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’mizin başkenti Ankara’dan, Kuruluş’a iden yolda kurtuluş meşalesinin yakıldığı öncü şehir Samsun’umuza ve tüm hemşehrilerimize selamlarımızı gönderiyoruz.” sözleriyle başladı.

4 yıldır büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen ASİYAD Geleneksel İftar Programı’nda konuşan Karaaslan, “Rahmet, bereket ve arınma mevsimi; sabır, şükür ve paylaşma ayı Ramazan-ı Şerif’imizi tebrik ediyor, mübarek Ramazan’ın birlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, tüm insanlığın huzur ve esenliğine vesile olmasını diliyorum. Bugün bu sofralarda yalnızca nimetleri değil dostluğu, sohbeti ve birlikteliği paylaşıyoruz. Kurulduğu 2015 yılından bu yana, dayanışmamızı güçlendirmek adına Ankara’da yaşayan Samsun’lu hemşehrilerimizi muhabbet dolu, gönüllerin bereketiyle zenginleşmiş böyle güzel sofralar etrafında bir araya getiren ASİYAD’a gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

“Samsun’dan Tarihi Mesajlar Vereceğiz”

Milli Mücadele’nin 100. Yılı’nın Samsun için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Karaaslan, “Bundan tam 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle topyekûn verdiğimiz mücadelenin bir benzerini de bugün yaşıyoruz. Bir yandan ülkemize yönelik tehditler karşısında dimdik dururken diğer yandan da ülkemizi geliştirmenin gayreti içindeyiz. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle mücadelemizi bir asır önce nasıl zaferle neticelendiysek bugün de aynı inançla büyük zaferlere ulaşacağımıza gönülden inanıyoruz.” açıklamalarına yer verdi.

Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, bu yıl ilk defa farklı bir heyecanla 19 Mayıs’ta Samsun’umuzda gerçekleştireceğimiz anma ve anlama etkinlikleriyle gelecek 100 yıla dair çok önemli ve tarihi mesajlar vereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

“Çabalarınız ve Hizmetleriniz Değer Katıyor”

Ankara’da yaşayan Samsun’luların ortaya koyduğu çalışmaların ve başarıların kendileri için gurur verici olduğunu belirten Karaaslan, katılımcılara hitaben, “Sizler, gerek Samsun’da gerek Ankara’da gerek başka bir şehrimizde, işinizi en iyi şekilde yaparak bulunduğunuz şehre ve ülkemize değer katanlarsınız. Bugün hemşehrilik bilinciyle dayanışmamızı güçlendirmek amacıyla bir araya geldiğimiz, Ankara’nın ekonomisini ve ticari hayatını canlandıran Samsun’lu hemşehrilerimizin Başkentimizde çok önemli alanlarda işler yaptıklarının en yakın şahitleriyiz. Milletimizin ve insanlığın yararına olacak tüm çalışmalarınızın bizler tarafından desteklendiğini bu vesileyle bir kez daha ifade etmek istiyorum.” dedi.

İftar Programı’na İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Önceki Dönem Milletvekilleri iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, bürokratlar ve çok sayıda Samsun’lu katıldı.

adminadmin