Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-06-2018 11:28   Güncelleme : 02-06-2018 11:28

Karaaslan ve Tok’tan Esnafa Ziyaret

​İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen esnaf ziyaretine katılırken “İstikrarlı bir ülkenin esnası mutlu, ekonomisi güçlü olur” dedi.

Karaaslan ve Tok’tan Esnafa Ziyaret

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından Fatih Sultan Mehmet Caddesinde gerçekleştirilen esnaf ziyaretine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Parti üyeleri katıldı.

SAMSUN EKONOMİSİNİN KALBİ İLKADIM ESNAFI, 24 HAZİRAN’DAN UMUTLU

Yoğun nüfusunun yanı sıra gün içerisinde artan nüfusu ile binlerce misafiri ağırlayan İlkadım esnafı ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan esnafın derdinin halkın ihtiyaçlarını yansıttığını belirtirken gündeme ve 24 Haziran Seçimlerine dair sohbet ettiler. Esnafın yanı sıra vatandaşlarında yoğun ilgi ve teveccüh gösterdiği ziyaretler samimi bir sohbet ortamında geçti. 24 Haziran sonrası daha da güçlü bir Türkiye olacağı düşüncesinde ki İlkadım esnafı 24 Haziran Seçimlerinden umutlu olduklarını belirttiler.

“İSTİKRAR SÜRDÜKÇE KAZANIM ARTACAK”

Ziyaret sonrası açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Gün içerisinde 1 milyona yaklaşan bir nüfus yoğunluğunun bulunduğu bir ilçede esnaflarımızın derdi bizim derdimiz haline geliyor. Ülke olarak güçlü bir ekonomiye sahip olunmadığı sürece esnafımızın özelliklede küçük esnafımızın ekonomik şartlarının zorlayıcı olması kaçınılmazdır. Bu nedenle hızlı büyüyen Türkiye ekonomisinde istikrar büyük önem taşımakta. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacağına ve istikrarın devamı için büyük bir başarı elde edeceğimize inancımız tam. Ekonomik açıdan bakıldığında güçlü ülke mutlu esnaf demek. İstikrar sürdükçe hem esnafımız hem vatandaşımız hem de ülkemiz adına kazanım artacak. Bizlerde mutlu esnaflarımızın mutluluğunu arttırmak için canla başla çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

adminadmin