Gündem
Giriş Tarihi : 20-07-2016 16:35   Güncelleme : 20-07-2016 16:35

Karaaslan'dan Demokrasi Gazilerine Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, darbe girişimine karşı mücadele veren ve yaşanan olaylarda yaralanan demokrasi gazilerini tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Karaaslan'dan Demokrasi Gazilerine Ziyaret

NUMUNE HASTANESİ'NDE YARALILARA ZİYARET

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından Ankara Numune Hastanesi'nde darbe girişimine karşı mücadele veren ve yaşanan olaylarda yaralanan demokrasi gazilerini ziyaret etti. Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Karaaslan, yaşanan olayları birinci ağızdan dinledi. Karaaslan, yaralılara bu yapılanların cezasız kalmayacağını ifade ederek, ''Sizler demokrasi kahramanlarısınız. Sizin gibi yürekli insanlar oldukça bu ülkeye ve millete hiç bir şey olmaz'' dedi.

KIZILAY'DA DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Çiğdem Karaaslan akşam saatlerinde ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla binlerce vatandaşın demokrasi nöbeti tuttuğu Kızılay Meydanı'na gitti. Vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Çiğdem Karaaslan, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih  Gökçek, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve sanatçı Necati Şaşmaz ile birlikte platformdan halkı selamladı.

KOCAMAN YÜREKLİ İNSANLARIN ÜLKESİ TÜRKİYE

Karaaslan, burada yaptığı konuşmasına Samsun'dan Ankara'ya selam getirdiğini belirterek başladı. Karaaslan, ''Bu ülkede hiç bir şey kolay olmadı. Hiç bir şeyi kolay elde etmedik. Belki de o nedenle hiç kimse bu elde ettiklerimizi bizden kolaylıkla alamaz. Bu mücadelenin adı kimi zaman şanlı oldu Urfa oldu, kimi gazi oldu Antep oldu, kimi zaman kahraman oldu Maraş oldu, milli mücadelenin başladığı şehir Samsun oldu. İşte bugün Ankara Kızılay Meydanı'nda tarih yazılıyor. 15 Temmuz gecesi gerçekten hepimiz için uzun bir gece idi. Allah bize böyle bir gece daha  yaşatmasın. Ama o gün bütün dünya şunu gördü, ne tankla tüfekle yürekle oluyor bu işler yürekle. İşte o kocaman yürekli insanların ülkesi Türkiye. Ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlar, bizim insanımızın iman dolu göğsü oldukça hiç bir zaman gerçekleşemeyecek. Farklı görüşteki insanlar bugün burada. Bizi birleştiren bir duygu var ki vatan sevgisi. Bugün hepimiz vatanımıza, milli iradeye, demokrasi ve özgürlüklere sahip çıkmak için bir aradayız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin'' diye konuştu.

KÜLLİYE ÖNÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

Karaaslan Kızılay Meydanı'nın ardından gece ilerleyen saatlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Karaaslan, külliye önünde demokrasi nöbetinde olan halkla bir araya geldi. Sabahın ilk ışıklarına kadar külliye önünde kalan Karaaslan, görevleri başındaki polis memurları ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

adminadmin