Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-04-2019 09:02   Güncelleme : 20-04-2019 09:02

Karaaslan’dan Sandıkçı'ya tebrik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı ağırlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği gibi Canik'te Gönül Belediyeciliği yapacağız" dedi.

Karaaslan’dan Sandıkçı'ya tebrik

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Sandıkçı'nın son konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan oldu. Karaaslan, Canik Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle tebrik ettiği Başkan Sandıkçı'ya yeni görevinde başarı dilerken, Sandıkçı, "Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği gibi Canik'te Gönül Belediyeciliği yapacağız" dedi.

'EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ'

Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan ile sohbet eden Başkan Sandıkçı, "Makamlar sadece halkımıza hizmet etmek için bir araçtır. Biz meclis üyelerimiz ile birlikte halkımızın bize verdiği emanete en uygun şekilde sahip çıkacağız. Şehirlerimizin gelişiminde yerel yönetimler önemli bir işlevi yerine getiriyor. Canik ve Samsun'umuza en güzel hizmetleri sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Canik'i 21. yüzyıla yakışacak bir şehir haline getireceğimize inancımız tam. Canik'imizi bu dönem inşallah yıldızı daha çok parlayan bir cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

'İNSANI MERKEZE ALAN ANLAYIŞLA'

Belediyeciliğin; samimiyet, ihlas ve gayretle çalışmayı gerektiren uzun soluklu bir yolculuk olduğunu ifade eden Sandıkçı, "Bu uzun soluklu yolculukta Canik Belediyesi olarak bizim için vatandaşımızın memnuniyeti hep ön planda olacaktır. İnsanı merkeze alan bir bakış açısıyla halkımıza hizmet etmek için çalışacağız. İlçemizi fiziki, sosyal ve kültürel belediyecilik adına örnek olacak bir yer haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman bahsettiği Gönül Belediyeciliği anlayışıyla şehrimize hizmet ederken insanlarımızın da gönlüne girmeyi hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

KARAASLAN BAŞARI DİLEDİ

Canik'in, Samsun’un önemli ilçelerinden birisi olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da, "Canik Belediye Başkanı olarak seçilen başkanımızı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki kendisi Canik'te AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde uygulayacak ve bu güzel ilçemizin marka değerini artırmak anlamında gereken her türlü çalışmayı yapacaktır. Yeni görevi başkanımıza hayırlı olsun, kendisine ve meclis üyelerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

adminadmin