Sağlık
Giriş Tarihi : 02-09-2014 04:34   Güncelleme : 02-09-2014 04:34

Karabük'te hastalara moral pikniği

KARABÜK (AA) - Safranbolu Devlet Hastanesi ile Sağlı Gönüllüleri Derneği tarafından diyaliz hastalarına moral için piknik düzenlendi

Karabük'te hastalara moral pikniği

KARABÜK (AA) - Safranbolu Devlet Hastanesi ile Sağlı Gönüllüleri Derneği tarafından diyaliz hastalarına moral için piknik düzenlendi.

Safranbolu Kent Ormanı'nda düzenlenen piknikte gazetecilere açıklama yapan diyaliz ünitesi sorumlu hemşiresi Sebahat Baylan, hastalarının makineye  bağlı yaşadıklarını ve morale çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Diyaliz hastaları için 4 yıldır piknik düzenlediklerini anlatan Baylan, "Onlar bu durumdan çok mutlu oluyorlar. Morallerini bu tür etkiliklerle yüksek tutmaya çalışıyoruz. Böylece hastalarımızla bilmediğimiz yönlerimizi de öğrenmiş oluyoruz" dedi.

İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı da bu tür organizasyonların hem çalışanlar hem de hastalar için motivasyon olduğunu kaydetti.

AK Parti Milletvekili Osman Kahveci, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri İsmail Kara, Safranbolu Devlet Hastanesi Müdürü Yüksel Korkut'un katıldığı piknikte ikramlarda bulunuldu.

adminadmin