Güncel
Giriş Tarihi : 14-08-2017 10:44   Güncelleme : 14-08-2017 10:44

Karadeniz’in Ömer Halisdemir’i

15 yaşındaydı. Hainleri görünce korkmadı, kaçmadı! 13 kardeşin 9’uncusuydu. Babası Hasan Bülbül’ü 14 ay evvel ahirete yolcu etmişti. Maddi durumları iyi değildi. Eren aynı zamanda okul zamanı haricinde harçlığını çıkarmak için fındık topluyordu. Eren hain PKK’lılar tarafından şehit edildi, tüm ülkenin ciğerini yandı.

Karadeniz’in Ömer Halisdemir’i

Trabzon’un Maçka ilçesine 12 km uzaklıktaki Köprüyanı köyüne, bölücü terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül’ün, şehit haberleri izlediğinde yakınlarına “ben de şehit olacağım” dediği öğrenildi. 2 ay önce sosyal medyada paylaştığı “Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın” mesajını sosyal medya kullanıcıları terörü lanetleyerek paylaştı. Eren’in sosyal medya hesabından başka bir paylaşımında ise 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir’in fotoğrafıyla birlikte, “Mehmedim sevinin, başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de” şeklinde yazmıştı. Sosyal medyada kimileriyse Eren’in fotoğrafını Çanakkale cephesine giden 15’lik askerlere benzetti.

Bu toprakları kalleşlere bırakmayız

Yeğeninin vefatı dolayısıyla büyük üzüntü yaşadıklarına değinerek, “Biz 10 kardeşiz ve hepimiz bu ülke için şehit olmaya hazırız. Bu toprakları bu kalleşlere bırakmayız.” ifadesini kullandı.
Ülkesine, milletine bağlı insanlar olduklarını vurgulayan Bülbül, “Eren, güvenlik güçlerimize yardımcı olmak istemiş. Eren teröristleri görmüş ve ‘buradalar’ demiş. O halde bile ‘komutanım yere yatın.’ demiş ama maalesef kaybettik.” diye konuştu. Bülbül, ağlayıp o kalleşleri sevindirmeyeceklerine belirtti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN