Siyaset
Giriş Tarihi : 30-05-2019 13:33   Güncelleme : 30-05-2019 13:33

Karapıçak: Usanmadan Cumhur İttifakını Anlatıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimini 23 Haziran’da yenileme kararının ardından Milli Mücadelenin Samsun’da düzenlenen 100. Yılı münasebetiyle ara verdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarına kaldığı yerden son hız devam ediyor.

Karapıçak: Usanmadan Cumhur İttifakını Anlatıyoruz

İstanbul seçim çalışmalarına MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı iftar programıyla başlayan Karapıçak ve  iftar programının devamında Akçaburgaz Samsunlular Derneği’ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın da katıldığı MHP Esenyurt İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programına, Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MYK üyesi Sayın Erdem Karakoç, İstanbul İl Yöneticileri, Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel,

MHP Meclis üyelerimiz AK Parti Esenyurt ilçe Başkanı Yasir Çelik, Esenyurt Belediyesi Eski Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, AK Parti Meclis üyeleri, İl İlçe Köy Dernek Başkanları, Muhtarlar, eğitim ve sağlık camiası, basın kuruluşları, emniyet teşkilatı, İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Genel Başkanı Erol Türkoğlu, SAMKON-Samsun Sivil Toplum kuruluşları Konfederasyonu Siyasi işlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mete Koca , partililer ve STK temsilcileri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu ve Samsunluların da çoğunluk olarak katıldığı iftarda kısa bir konuşma yapan Karapıçak konuşmasında 23 Haziran seçimlerinde İstanbul’da mutlak bir galibiyet hedeflediklerini söyleyerek “İstanbul’da Cumhur İttifakının kazanması için Milliyetçi Ülkücü camia üzerine düşeni yapacaktır. Bizler de bu amaçla Samsunlu hemşehrilerimizle hemhal olmak için mitili İstanbul’a attık.” dedi.

İFTAR SONRASI HEMŞEHRİ DERNEKLERİ ZİYARET EDİLDİ

İftar programının ardından Esenyurt’ta bulunan Asarcıklı hemşehrilerin yoğun üye olduğu Akçaburgaz Samsunlular Derneğini de ziyaret eden Abdullah Karapıçak ve beraberindeki heyete Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Genel Başkanı Erol Türkoğlu, SAMKON-Samsun Sivil Toplum kuruluşları Konfederasyonu Siyasi işlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mete Koca, Esenyurt Akçaburgaz Mahalle Muhtarı Ferhat Berşe ve İstanbul’da yaşayan Samsunlu ve Asarcıklı hemşehriler ve Samsunlu dernek temsilcileri katıldı.

ÇALIŞMALAR SAHURA KADAR DEVAM ETTİ

Seçim çalışmalarına Esenyurt Samsun Canikliler Derneğini ziyaretle tamamlayan heyet burada da Samsunlu ve Canikli hemşehrilerle bir araya geldi. Ziyarete MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Sayın İsmail Faruk AKSU, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah KARAPIÇAK, Esenyurt İlçe Başkanı Halil KAVAL,  Esenyurt Belediye Meclis üyeleri Suat TAŞTAN, Zafer TİMUR, Türk Eğitim-Sen 9 nolu Şube Başkanı Ender AKTAN, 27.Dönem Milletvekili Adayımız Gökhan Türkeş ÖNGEL ve İlçe yöneticileri katıldı.

Samimi bir ortamda geçekleşen dernek ziyaretlerinde yenilenen ve 23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak Samsunlu hemşehrilere seçimin önemine binaen bir oyun ne kadar önemli olduğunu 31 Mart seçimlerinde anlaşıldığı ve Cumhur İttifakına destek vermenin önemi ve ehemniyeti anlatıldı. Hemşehrilerin  soru, sorun ve önerilerini de dinleyen heyet sorulara cevap vererek sorunlar ilgili çözüm yolları önererek önerileri aktarılmak üzere not aldı.

Karapıçak ziyaretlere ve İstanbul seçim çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada “Seçime kadar değil, seçimden sonra da hukukçularımızla burada olacağız. Mitili buraya attık. Cumhur İttifakı 23 Haziranda mutlak bir seçim zaferi hedefliyor ve o doğrultuda MHP üzerine düşeni yapıyor. Son güne kadar gece gündüz hemşehrilerimize ulaşmaya ve onlara seçimlerin önemini anlatmaya devam edeceğiz. Seçimle çok önemli ama İstanbul’da yaşayan hemşehrilerle bir araya gelmek ve onlarla dertleşmenin bu mübarek Ramazan ayındaki manevi hazzı bizim için en büyük kazanç. Hemşehrilerimizden kızan, küsen, 31 Mart’ta bir uyarı vermek isteyenlerle bıkmadan usanmadan Cumhur İttifakını anlatıyoruz. Sağ olsunlar bizleri ve bizlerin söylediklerini önemsiyorlar.” dedi.

adminadmin