Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-04-2019 12:12   Güncelleme : 29-04-2019 12:12

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz: Kavak dikkat çeken ilçe haline geldi!

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, “ Kavak aldığı yatırımlar ve kalkınma yolunda gösterdiği performansı ile dikkat çeken bir ilçe” dedi.

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz: Kavak dikkat çeken ilçe haline geldi!

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Recep Koşal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Güveli ve İlçe Jandarma Komutanı İsmail Karaköse’nin de katıldıkları ziyarette konuşan Vali Karadeniz, Kavak’ın hızla gelişen bir ilçe olduğunu söyledi.

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’e Kavak hakkında bilgilendirme yapan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilçeye son beş yılda Cumhuriyet döneminde aldığı yatırımlardan çok daha fazlasını kazandırdıklarını söyledi. Kavak’ta gönül belediyeciliği ile halkla el ele çalıştıklarını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu,” Görevde geçen beş yılımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlerde bizlere gösterdiği yolda halkımızla el ele vererek başarıyı birlikte yakaladık. Bundan sonra da liderimizin gösterdiği yolda aynı düşünce içinde hedefe yine halkımızla birlikte koşacağız” dedi.

Samsun Ankara karayolu üzerinde yer alan ilçenin konumu yanı sıra Limana ve Samsun-Çarşamba Uluslararası Havalimanına yakınlığı ile yatırımcının ilgisi çektiğini anlatan Başkan Sarıcaoğlu,  ilçenin doğalgaza kavuşması ile de bu ilginin daha artığına dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Çeşitli alanlarda ciddi bir sıçrama yaşanan Kavak artık ekonomik yönden de gittikçe güçlenen bir ilçe. Bugün Organize Sanayi Bölgemizde tam doluluk sağladık. Gelen taleplere yanıt verebilmek için 2. Etap OSB’nin yer temini çalışmalarına başladık.  Artan istihdam alanları ve modern kentleşme ilçeden göçü de önleme yanında gurbete gidenlerin yeniden memleketlerine dönmelerinin önünü açmıştır.  Artık Kavak için hayallerimiz ve hedeflerimiz çok daha büyük. Görev süremizin bu yeni döneminde de hayata geçireceğimiz projelerimizle ilçemize gerçek bir dönüşümü yaşatacağız. Bu bizim halkımıza en büyük sözümüz”

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’de ikinci kez seçilerek göreve gelen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu kutlayarak yeni döneminde başarılar diledi. Kavak’ın kalkınma yolunda gösterdiği performansı ile dikkat çeken bir ilçe olduğunu ifade eden Vali Yaşar Karadeniz, vatandaş ile kurulacak gönül köprüsü ile gerçekleştirilecek çalışma ile başarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

 

adminadmin