Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-01-2018 10:21   Güncelleme : 16-01-2018 10:21

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Önceki dönem belediye başkanlarına teşekkür etti!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak’ta görev yapmış ve Kavak’a hizmet etmiş önceki dönem Belediye Başkanlarına birer plaket takdim ederek kendilerine teşekkür etti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Önceki dönem belediye başkanlarına teşekkür etti!

Kavak Belediyesi kurulduğu yıldan bu yana Belediye Başkanı olarak görev yapmış ve halen hayatta olan geçmiş dönem Belediye Başkanlarına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Belediye Toplantı Salonunda teşekkür plaketi takdim etti. Programa 1960-1973 yılı Belediye Başkanı Bahri Rendeci, 1973-1980 yılı Belediye Başkanı Ahmet Altan, 1980-1984 yılı Belediye Başkanı İsmail Öztürk, 1984-1994 yılı Belediye Başkanı Şerif Karagöz’ün yerine yeğeni KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, 1994-1999 yılı Belediye Başkanı Abdullah Özal, 2004-2009 yılı Belediye Başkanı Bahri Kesici, 1999-2004 ve 2009-2014 yılı Belediye Başkanı Şerif Ün ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Programda Belediye Başkanlarına ilçeye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim eden Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi; “Memleketimize hizmet etmiş hayatta olan, yaşayan büyüklerimiz ile beraber olalım, istişare yapalım onları unutmadığımızı göstermek için buradayız. Ahirete intikal etmiş bütün büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Memleketimize hizmet eden bir çivi dahi çakan emek veren Belediye Başkanlığı yapma onurunu ve şerefini taşımış olan siz büyüklerimize de hem şahsım hem de tüm Kavaklılar adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Aradan asırlarda geçse yapıla hizmetler ve çalışmalar asla unutulmaz. Biz de siz büyüklerimizden aldığımız o bayrağı bizden sonrakilere de en iyi şekilde teslim ederiz inşallah. Rahmetli Şerif Karagöz ağabeyimize de plaket hazırlamıştık ona da vekaleten ailesi adına KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz takdim ediyoruz. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duydum katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Başkan Sarıcaoğlu Kavak Belediye Toplantı salonunda Başkanlara yaptığı plaket takdim töreninde şu ifadelere yer verdi; “Çok değerli Başkanlarımız, görev yaptığınız süre içerisinde Kavak’ımıza yaptığınız değerli hizmetleriniz için şahsım ve ilçem adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Sizi her zaman takdir ve şükranla hatırlayacağız” dedi.

Kavak’ta görev yapmış Belediye Başkanlarına plaket takdim eden Başkan Sarıcaoğlu’na bu anlamlı buluşmadan ve geçmiş dönem Kavak Belediye Başkanları ilçeye hizmetlerinin unutulmamasından dolayı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na takdir ve tebriklerini ilettiler.

adminadmin