Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-07-2019 15:38   Güncelleme : 01-07-2019 15:38

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu: Büyük Atılımların Eşiğindeyiz!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “İlçe olarak çok ciddi atılımların eşiğindeyiz” dedi.

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu: Büyük Atılımların Eşiğindeyiz!

Meclis Üyeleri, Belediye birim amirleri ve Kavak MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber ile Kavak Dernekler Federasyonu "KA-DEF " Başkanı Bayram Erişgin'e iade-i ziyarette bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, KA-DEF 'in Kavak’ın içinden doğduğunu  söyleyerek "Kavaksız bir KA-DEF düşünülemez "dedi.

Federasyon Yönetim Kurulu yanında KA-DEF Kadın Kolları ve Samsun'da ikamet eden Kavaklıların bulunduğu ziyarette başkan Sarıcaoğlu ve ekibine "Hoşgeldiniz" diyerek ilk sözü alan KA-DEF  Başkanı Bayram Erişgin, yerel seçimlerden başarı ile çıkan Sarıcaoğlu'nun pırıl pırıl yeni Meclisi ve ekibi ile ikinci döneminde de ilçeyi güzel hizmetlerde buluşturacağına  inandığını belirterek "Başkanımıza, meclisine ve ekibine başarılar diliyorum" diye konuştu. MHP Kavak İlçe  Başkanı Cahit Kamber 'de yerel seçimlerde  Kavaklıların gücünü, dayanışmasını ve birlikteliklerini herkesin gördüğünü söyledi. Kamber, "Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece ilçemizi çok daha iyi noktalara daha kısa zamanda taşırız" dedi. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da ilçe için geliştirdikleri projelerinden söz ederek  geçen beş yıllık  döneminde  hiçbir kişisel hesap içinde olmadan doğduğu  topraklara hizmet vermenin mücadelesini verdiğini belirterek AK belediyecilik anlayışı ile ilçenin eğitimden, sağlığa, ulaşımdan doğalgaza birçok yatırım ve hizmete kavuştuğunu söyledi.

USTALIK DÖNEMİM FARKLI OLACAK

Kavak'a verdiği katkının halk tarafından da görülerek kendisine son yerel seçimlerde ikinci bir kez daha hizmet etme görevi verildiğini anlatan Sarıcaoğlu, ustalık dönemi olarak tanımladığı bu beş yıllık yeni döneminde de ilçeyi güzel hizmetlerle buluşturma müjdesini verdi. Çalışmaları ile Kavak OSB'de tam doluluk oranını yakaladıklarını bunun yanında belediye bünyesinde kurdukları bir birim ile de ilçede işsiz ile işvereni buluşturarak sayıları 800'ü aşan ilçe gencini iş sahibi yaptıklarını anlatan Başkan  Sarıcaoğlu, başlattıkları bu mücadelenin ilçede bir tek genç bile işsiz kalmayana kadar devam edeceğini bildirdi.

DAHA FAZLA YATIRIM YAPACAĞIZ 

Sarıcaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ne mutlu bize ki 5 yıl önce halka hizmet vadiyle geldiğimiz bu kutsal görevde ilkelerimizden asla taviz vermeden, gece gündüz çalışarak güzel ilçemizi çok büyük ve önemli yatırımlarla buluşurduk. Bu yatırımlarla da Kavak'ın adeta çehresi kaderi değişti. Bundan böyle artık bizlerinde ustalık dönemi başladı. Bu beş yıllık ustalık dönemimizde de tümüyle yenilenen Meclis Üyelerimiz ve ekibimizle çok daha güzellerini ve fazlasını yapacağız. İddia ediyorum ki geleceğimiz ilçemize kazandıracağımız yeni projelerimizle daha aydınlık olacak. Ve yine iddia ediyorum ki önümüzdeki beş yıl sonunda Kavak nüfusu en az iki kat daha artacaktır. Yani artık büyük bir hızla göç veren Kavaktan göç alan bir Kavak'a dönüşüm yaşıyoruz. Çünkü bizim insanımıza hizmet etmekten başka amacımız yok. Kavak'ın kalkınması ve gelişmesinden başka bir hesabımız yok. Bugüne  kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle el ele vererek bu güzel ilçeyi hak ettiği yere birlikte taşıyacağız."

adminadmin