Güncel
Giriş Tarihi : 20-09-2015 10:30   Güncelleme : 20-09-2015 10:30

Kavak Belediyesinden Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu'na gezi

SAMSUN (AA) - Kavak Belediyesince,  Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Projesi kapsamında Vezirköprü ilçesi Şahinkaya Kanyonu'na gezi düzenlendi

Kavak Belediyesinden Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu'na gezi

SAMSUN (AA) - Kavak Belediyesince,  Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Projesi kapsamında Vezirköprü ilçesi Şahinkaya Kanyonu'na gezi düzenlendi.

Geziye, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Sarıcaoğlu, geziyi tanışmak, sosyal ilişkiyi ve kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

"Belediyemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Projesi kapsamında bu seferki gezimizi tarihi ve doğa güzellikleriyle tanınmış Vezirköprü ilçesine düzenledik" diyen Sarıcaoğlu, "İlçemizden müdürler, memurlar ve vatandaşlar olmak üzere 110 kişiye gezi imkanı sağladık. Şahinkaya Kanyonu gezildi, tekne gezisi yapıldı. Vezirköprü ilçesindeki tarihi yerler görüldü. Güzel de oldu. Gezimiz, tanışmaya, sosyal ilişkinin artmasına yeni dostlukların oluşmasına, pekişmesine vesile oldu. Bundan önce programımız kapsamında Çanakkale, Konya olmak üzere çeşitli yerlere turlar düzenlemiştik. Yine bu ziyaret ve gezilerimiz devam edecek."

Sarıcaoğlu, gezi sırasında kendilerine eşlik eden Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, belediye başkan yardımcısı ve çalışanlarına teşekkür etti.

.
 

adminadmin