Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-12-2016 15:58   Güncelleme : 19-12-2016 15:58

Kavak Osb Emin Adımlarla Büyüyor

Almış olduğu yatırımlar ile adını sıkça duyuran Kavak'ta OSB emin adımlarla ilerliyor.

Kavak Osb Emin Adımlarla Büyüyor

Samsun Haber - Göreve geldiği günden bu güne Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni yatırımcıları getirmek için büyük çaba harcayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İşsizlik ile mücadelemiz hız kesmeden devam edecek" dedi.

Kavak'ta Samsun Valisi İbrahim Şahin'in başkanlığında gerçekleşen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısında açıklamada bulunan Şahin, "Kavak'ta OSB birinci etap tamamlandı ikinci etap için çalışmalar hızlandı. İş sahası konusunda Kavak kabuğunu kırdı" açıklamalarında bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Aylık gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi  (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı bu ay Kavak Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdik. Göçün önüne geçebilmek için en büyük etken iş sorununu ortadan kaldırmak. Amacımız Organize sanayi bölgemize çok daha güçlü ve sağlam firmaları getirerek ikinci etabı doldurmak. Birinci etap çalışmaları tamamlandı ve şuan boş yer kalmadı. İlçemizde büyük oranda işsizlik ile alakalı sorun giderildi" ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN