Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-01-2017 15:16   Güncelleme : 24-01-2017 15:16

Kavak'a 2,5 Yılda 7 Park Yapıldı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak'a 2,5 yılda 7 park kazandırdıklarını söyledi.

Kavak'a 2,5 Yılda 7 Park Yapıldı

İlçe genelinde ki çalışmaları yerinde incelemek için saha gezilerine devam eden Başkan Sarıcaoğlu son olarak yapımı tamamlanmak üzere olan Şehit Ümit Eker parkında incelemelerde bulundu. Parkın çok kısa süre içerisinde tamamlanacağını vurgulayan Sarıcaoğlu, "Şehidimizin babasını da alıp parkımızda incelemelerde bulunduk. Şehidimizin babası Kazım eker ağabeyimiz çok duygulandı. Onun gözlerinde ki mutluluk bizlere fazlasıyla 

yetti" ifadelerinde bulundu.

Başkan Sarıcaoğlu bahçelievler mahallesinde yapımı tamamlanan Bahçelievler parkında da incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu daha sonra vatandaşlarla Yaşar Doğu parkında oturup sohbet etti. Vatandaşlara ilçedeki çalışmaları anlatan Sarıcaoğlu, "Kavak'ta 2,5 senede çok güzel başarılara imza attık. Çalışmalarımız hız kesmeden aynı tempoda devam edecek" dedi.

2,5 Yılda 7 Park Yapıldı

Sarıcaoğlu, "Kavak'ta hep bir sosyal aktivite sorunundan bahsediliyordu bu sorunu ilçeye kazandırdığımız 7 park ile giderdik. Bu parklarımız sırasıyla şöyle; Kavak Bölge Parkı, Astronot Hüseyin Özdemir Parkı, Çerkes Ekrem Bey Parkı, Melih Gökçek Parkı (Revizyonu), Bahçelievler Parkı, Yaşar Doğu Anıt Parkı ve Şehit Ümit Eker Parkı. Bu parklarımızdaki çalışmalarımız tamamlandı halkımızın kullanımına açıldı. Bundan sonra elbette durmayacağız park ihtiyacı olan gerekli yerlere parklarımızı 2017 yatırım programı kapsamında yapmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

adminadmin