Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-02-2017 12:04   Güncelleme : 21-02-2017 12:04

Kavak'ta Büyük Buluşma

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Halk oylaması öncesi Kavak'ta AK Parti Kavak İlçe teşkilatı tarafından büyük buluşma gerçekleştirildi.

Kavak'ta Büyük Buluşma

Güven Göleti Mesire alanında gerçekleşen programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu, önceki dönem AK Parti Kavak İlçe Başkanları, önceki dönem Yönetim Kurulları, önceki dönem AK Parti Kadın Kolları Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. 

Güçlü Yönetim Güçlü Türkiye 

Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel konuşmasına şu şekilde devam etti; "Güçlü yönetim ve güçlü Türkiye için seçimlerde mutlak evet oyu çıkarmalıyız. Aksi taktirde ülkemizi çok daha zor günler bekliyor. Dört bir yandan etrafımızı saran düşmanlarımıza karşı ayaklarımızın yere sağlam basması için gün birlik olma günü. Gençlerimize seçilme şansı vermek için gün birlik olma günü. Başkanlık sistemi ile Cumhurbaşkanının sorumsuzluğu ortadan kalkacak, yetkili ama sorumsuz olmaktan çıkacak. Şuan ki sistemde Cumhurbaşkanı sadece vatana ihanetten yargılanabiliyor. Başkanlık sistemi ile meclisin denetleme gücü ve sorumluluğu artacak. Bu sistem ile ülkemizin ve vatanımız özüne dönecek. Seçimlere çok az bir süre kaldı bu saatten sonra dur durak demeden vatandaşlarımıza Başkanlık sistemini çok iyi anlatmalıyız. Ayrıca bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum" ifadelerinde bulundu. 

Güvenli ve Huzurlu Türkiye 

Güçlü hükümet, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacak olan Başkanlık sistemine daima tam destek vermemiz gerektiğini vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Güçlü bir vatan istiyoruz, güçlü bir ülke istiyoruz, tekrar Dünyayı titreten bir ülke olmak istiyoruz bunu başarmak için ise artık tek yürek tek bilek olmalıyız. 16 nisan da yapılacak referandum öncesi halkımızın konuyu çok daha iyi anlayabilmesi için kapısını çalmadık ev bırakmamalıyız. Başkanlık sistemine kimlerin hayır dediğini çok iyi analiz edelim. Ülkemizin gelişmesini ve büyümesini istemeyen kesim hayır diyor. Oysaki ülkemizin büyümesi, güvenli ve huzurlu olmasını isteyen kesim evet diyor göğsünü gere gere. Bizlerde ülkemiz için vatanımız için bu fırsatı kaçırmamalı ve ülkemizi bu kritik süreçten kurtarmalıyız. Kavak önceki seçimde tarih yazdı Samsun ilçeleri arasında en fazla oyunu artıran ilçe oldu. Aynı performansın yine olacağını biliyorum. Hemşehrilerimiz iyi ile kötüyü artık çok iyi ayırt edebiliyor. Doğrunun her zaman yanında oldular. Kendilerine buradan bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir gecede bizlerle birlikte olan siz değerli dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Böyle güzel geceleri bundan sonra her ay yapalım. Ay da bir böyle toplanıp istişare ve değerlendirme toplantıları yapalım" ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan kişiler görüş ve önerilerini bildirdi. Ardından toplu resim çekindiler. 

 

adminadmin