Sağlık
Giriş Tarihi : 17-09-2015 11:00   Güncelleme : 17-09-2015 11:00

Kavak'ta kan bağışı toplantısı

SAMSUN (AA) - Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin "Ulusal Güvenli Kan Temini Programı" kapsamında Kavak'ta toplantı düzenlendi

Kavak'ta kan bağışı toplantısı

SAMSUN (AA) - Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin "Ulusal Güvenli Kan Temini Programı" kapsamında Kavak'ta toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık makamında oluşturulan toplantıya Kaymakam Mevlüt Şekerci, Belediye Başkan Vekili Hanife Asar, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız,  Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Murat Çakmak katıldı.

Toplantıda, "Kavak Kan Bağışlıyor" kan bağış kampanyası başlatılması ile gönüllü, düzenli ve bilinçli bağışçı kazanımını sağlamak amacıyla bilgilendirme toplantıları düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Kaymakam Şekerci, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Kavak Kan Bağışlıyor Kampanyası başlattık. Biliyoruz ki kan sürekli bir ihtiyaçtır. Bir damla kan dahi çok önemlidir. Bir başkası için hayat demektir. Kampanya kapsamında kan verme bilincinin oluşturulması, kazandırılması ve topluma yayılması için muhtarlarımıza ve din görevlilerimize yönelik toplantılar düzenleyeceğiz" dedi.

adminadmin