Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-01-2019 10:24   Güncelleme : 30-01-2019 10:24

Kavak’ta Miting Havasında Aday Tanıtımı

​AK Parti Kavak ilçe teşkilatı, MHP ilçe Başkanı ve partililerinde katılımıyla Cumhur adayı İbrahim Sarıcaoğlu için miting havasında tanıtım programı düzenledi.

Kavak’ta Miting Havasında Aday Tanıtımı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, miting havasında yoğun bir katılım ile yapılan programın açılışını yapan AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, “ Partimiz, ayrı tabelalarımız farklı olabilir, kimimiz bozkurt, kimimiz Rabia yapabiliriz ama hedefimiz bir amacımız bir “ dedi.

AK Parti Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun tanıtım programı, AK Partililer yanı sıra Kavak MHP ilçe teşkilatı Başkan ve yönetimi ile her iki partinin daha önce Belediye başkan aday adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık ve vatandaş topluluğunun katılımı ile yapıldı. Türk bayrakları ve havai fişek gösterileri ile süslenen programda her iki parti mensupları da attıkları birlik ve beraberlik sloganları dayanışma gösterdi.

Programın açılışını yapan AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, Kavak’ta yapacakları çalışmalar ile alacakları oy ile tarih yazacaklarını söyledi. Cumhur ittifakı ruhuna uygun çalışarak en iyi neticeyi alacaklarını ifade eden Atlı,” AK Bayrağı Kavak’ta yere düşürmeyeceğiz. Partimiz, amblemlerimiz farklı olabilir. Birimiz Bozkurt diğerimiz Rabia selamı yapabilir. Ama hedefimiz bir amacımız bir” dedi.

“Vatanı olmayanın cuması olmaz” sözleriyle konuşmasına başlayan MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber’de MHP olarak Kavak’ta AK Partili Cumhur adayı İbrahim Sarıcaoğlu’nun yanında kenetlenerek gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Kamber,” Bizler genel merkezimizin kararlarını sorgulamaz, uygularız.  MHP olarak ülkemiz ve bekamız için sonuna kadar Sarıcaoğlu’nun arkasında ve yanındayız. Başarmaktan başka çaremiz yok” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onurlu, şerefli ve bir o kadar da sorumluluğu büyük bir görevi yeniden verdiğini söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’da yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilçeye değişimi yaşatacakları sözünü verdi.  Sarıcaoğlu,” Bizim ayrımız, gayrımız yok MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek, kol kola girerek en iyi neticeyi alacağız. Biz kendimize bir hedef koyduk ve Cumhurbaşkanımıza söz verdik. Kavak’tan yüzde 80 oy alacağız. Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de ilçemizin sanayi, tarım, turizm eğitim gibi birçok alan ve sektörde daha ileri gitmesi için canla başla çalışacak ilçemize çağ atlatacağız bunun sözünü veriyorum” dedi.

 

adminadmin