Güncel
Giriş Tarihi : 28-05-2017 12:43   Güncelleme : 28-05-2017 12:43

Kavurmacı Fan

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili,

Kavurmacı Fan

“FETÖ ile mücadelede kafa karışıklığına, ikircikli tavırlara, hatırlı isimlerin korunmasına hiç gerek ve yer yoktur. Bu doğru ve ahlaki de değildir. Aksi olursa milli vicdanda çukur açılacaktır. Şunun yakınıydı, bunu damadı demeden, bunların gözünün yaşına dahi bakmamak şarttır. Şu işe bakınız ki ortada siyasetçi yoktur. Bakan, başbakan veya cumhurbaşkanı olması muhtemel kimseden bahis açılmamıştır. Yer yarılmış FETÖ'nün siyasi ayağı yerin dibine geçmiştir. Cumhurbaşkanı gözünün yaşına bakmayacağız 'isterse babamın oğlu olsun' görüşündedir. Biz bu görüşü isabetli buluyoruz. Artık bahane tükenmiştir”

Sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu,

“Siyasette bu temizliğin yapılmadığını iddia eden bunu somut olarak ortaya koyması lazım. Hep söyleriz, hukukta bir kaide var, 'müddei, iddiasını ispatla mükelleftir. AK Parti, FETÖ ile mücadele konusunda elinden gelen gayreti gösteriyor. Elde somut bilgisi, belgesi olan var mıdır? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın damadı yargıya intikal etmiş bir durumu var. Bizim burada müdahale etmemiz, söz konusu değil. Kaldı ki beraat değil denetimli serbestlik var. Yargılanma süreci devam ediyor. AK Parti’yi kimse bu konuda suçlayamaz, kimsenin hakkı da haddi de değildir. Herkesin kendi içine baksın, kendi içindekilerini temizlesin.”

Bu sözlerden sonra Twitter’da Kavurmacı FAN isimli hesaptan şöyle bir twit geldi;

“Oyunun farkına varan reis kavurmacı beyin arkasında durdu. Laf söylemek haddinize değil dedi işte yerli ve millilik budur”

Bu hesaptan yani kavurmacı FAN’dan ilginç paylaşımlar yapılıyor.

Mesela; “Kavurmacı reis kırmızı çizgimizdir. Çakallar rahatsız oluyor diye kavurmacı abimizden vazgeçmeyeceğiz.

Şuna bakın bir de, “Sayın Ömer Faruk Kavurmacı abimizin FETÖ ile bir ilgisi yoktur ak partiye ve reise operasyon çekmek isteyen FETÖ’cülerin oyununa gelmeyin”

Bu da bana FETÖ’cülerin yüzlerce Tayyip Erdoğan hesabı açarak süreci sulandırmak için kullandıkları haberlerini hatırlattı.

Devam edelim birkaç tane daha bakalım;

Sayın kavurmacı FETÖ ile yıllarca mücadele etti sonunda dayanamayıp içlerine girdi ve kaleyi içten fethetmeye çalıştı reis bunun farkında.

Bu ülkede Bank Asya bir futbol ligine sponsor oldu o zaman bütün yöneticileri futbolcuları tutuklayalım... Kavurmacı bey aklanmıştır

Bugün Kavurmacı'yı savunmazsak, yarın Reis'e saldıracaklar! Kraliçenin İslamcıları hedef şaşırtıyor, milli mevziler Kavurmacı'nın yanıdır.

Kraliçenin İslamcıları kavurmacı beyi ve reisi hedef olarak seçti kavurmacı bey üzerinden reise çakıyorlar amaç Erdoğan’ı yalnızlaştırmak.

Erdoğan’ı devirmek için bütün kirli ittifaklar kuruldu Erdoğan’ın en güvendiği isim kavurmacı beye FETÖ’cü damgası vuruldu reis bunları yemez.

Ömer Faruk Kavurmacının rahat edemediği yerde kimse istirahat edemez.

İronisi fazla kaçmış, yarı şaka yarı komik ve cesur twitler.

Galiba bu cesaret onlara Cumhurbaşkanı’nın Kavurmacı’nın tahliyesi için “Yargı denetimli serbestlik kararı vermiş, bunun beraatına karar vermemiş. Yargılama süreci devam ediyor. Dolayısıyla bu yargıyla ilgili bir sorun” şeklindeki açıklamasıyla birlikte geldi.

Erdoğan beğenmediği yargı kararlarını eleştirmiyor muydu. Eleştirdiği yargı kararlarından geri adım atılmıyor muydu?

Recep YAZGANRecep YAZGAN