Spor
Giriş Tarihi : 30-07-2017 14:26   Güncelleme : 30-07-2017 14:26

Kaya Aşçı Samsunspor'un açılışa bile davet edilmedi!

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Samsunspor, dün büyük bir taraftar topluluğu önünde stat açılışını gerçekleştirirken, taraftarların yönetime ıslıklı protestosu geceye damga vurdu.

Kaya Aşçı Samsunspor'un açılışa bile davet edilmedi!

Meydannet.com’un haberine göre, Samsunspor'a yeni sezonda ciddi maddi destek yapan işadamlarının stat açılışına davet edilmemesi ise tam bir fiyasko olarak nitelendirildi.

Dün gece Ankaragücü ile oynanan hazırlık maçıyla yeni sezona yeni stadında taraftarlarıyla buluşup "merhaba" diyen Samsunspor'da Başkan Tutu ve yönetimine taraftarlar ıslıklı protesto yaptı.

Açılış öncesi Samsunlu önemli iş adamlarından loca paraları almalarına rağmen açılışa önemli isimlerin davet edilmemesi ise olayın başka bir vehametini ortaya koydu.

Geçtiğimiz aylarda Samsunspor'a yaptığı 200 bin liralık yardımla dikkat çeken ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kaya Aşçı başta olmak üzere Samsunspor'a her zaman ciddi desteklerde bulunan işadamlarının açılışa davet edilmemeleri ise hayal kırıklığı yarattı

Samsunspor'a her daim destek veren işadamlarının açılışa davet edilmeyip aldıkları localarda isimlerinin dahi yazılı olmaması ise tam bir fiyasko olarak nitelendirilirken, Samsunspor'a destek veren işadamlarının her şeye rağmen Samsunspor'a zarar verilmemesi adına konuyu gündeme getirmedikleri ancak yönetime bu yanlış tutumlarından dolayı kırgın oldukları öğrenildi.

Meydannnet.com

Recep YAZGANRecep YAZGAN