Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-09-2018 08:39   Güncelleme : 17-09-2018 08:39

Kaymakamı Turan Atlamaz İlkadım’a Veda Etti

Kaymakamı Turan Atlamaz İlkadım’a Veda Etti

Denizli Vali Yardımcılığına atanan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz için Ihlamur Cafe ve Restaurantta veda yemeği düzenlendi.

Denizli Vali Yardımcılığına atanan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz için Ihlamur Cafe ve Restaurantta veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, STK ve Dernek Yöneticileri ve Kaymakamlık çalışanları katılırken duygusal anlar yaşandı.

BAŞKAN TOK; “YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR”

Veda buluşmasında katılımcıların duygu ve düşüncelerini paylaştığı konuşmaların ardından söz alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlçemize büyük hizmetlerde bulunan, abi kardeş ilişkisi içerisinde 4 yıllık süreçte iyi diyalog ve dostane bir yaklaşımla birlikte çalıştığımız değerli kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diler ailesi ile sağlıklı ömürler temenni ederim. 4 yıllık süreçte birlik ve beraberlik içerisinde çalışma şansı bulduğumuz değerli büyüğümüz Turan Atlamaz ile birlikte vatandaşımıza hizmet için omuz omuza çalışmaktan mutluluk ve onur duydum. Çorum’da belediye başkanlığı da yapan değerli kaymakamımızla uyum içerisinde bir 4 yıl geçirdik. Kendisine tekrar yeni görevinde başarılar dilerim” diye konuştu.

“İLKADIM’DA GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATTI”

Ardından konuşan Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı; “Değerli büyüğümüz İlkadım Kaymakamımız Turan Atlamaz’ın kısa süre önce sağlık problemleri nedeniyle yerine vekalet etmiştim. O süreç içerisinde daha da yakından gördüm ki İlkadım’da mülki idarede güzel, disiplinli ve başarılı bir ortam tahsis ederek güzel hizmetlere imza attı. Başarılı çalışmalarına yakından şahit olduğumuz Denizli yeni Vali Yardımcımız Turan Atlamaz’a başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“İLKADIM’DA ÇOK GÜZEL GÜNLER YAŞADIM”

Son olarak konuşan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz katılımcılara teşekkür ederken; “İlkadım’da çok güzel günler yaşadım. 4 yıllık süreçte acı tatlı birçok olay yaşadığımız ve İlkadımlılara severek hizmet ettiğimiz herkesten haklarını helal etmelerini isterim” diye konuşurken konuşmaların ardından katılımcılarla tek tek vedalaşarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

adminadmin