Ekonomi
Giriş Tarihi : 20-10-2013 15:06   Güncelleme : 20-10-2013 15:06

KENAN ŞARA’DAN İTİRAF

RAYLI SİSTEM GERİ ÖDEMELERİNİ YAPAMIYOR! Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara, AKS TV ‘de tekrarı yayınlanan Sinan Sallabaş ile Samsun’un nabzı programında Hafif Raylı Sistem’in almış olduğu kredi borcunu ödeyemediği için belediye bütçesinden desteklenildiğini itiraf etti.

KENAN ŞARA’DAN İTİRAF
Böylelikle Akasyamhaber’in daha önce yapmış olduğu “RAYLI SİSTEMİN ZARARI BULVAR OTOPARKIN GELİRLERİNDEN KARŞILANIYOR!” haberini doğrulamış olan Şara, 20 yıllığına alınan kredinin Hafif Raylı Sistem gelirleri tarafından ödenemediği için Belediye Bütçesi tarafından desteklendiğini belirterek bunun bütün Türkiye’deki raylı sistemler için geçerli olduğu gibi gerçeği çok da yansıtmayan bir şey daha söyledi..

Hafif Raylı Sisteme karşı çıkanların Tekkeköy’e kadar uzatılmasını da eleştirdiklerini sözlerine ekleyen Şara, Hafif Raylı Sisteme karşı çıkanların fizibil olmadığı için karşı çıktıklarını, Otogar’a, Tekkeköy’e yani sanayiye ve Üniversiteye çıkmayan Raylı Sistem’in geri ödemelerini yapacağını bildikleri için karşı çıktıklarını hatırlatmaktan kaçındı..
adminadmin