Güncel
Giriş Tarihi : 27-04-2014 10:59   Güncelleme : 27-04-2014 10:59

KENDİLERİNİ DE İNKAR ETTİLER!

Tamamına yakını Müslüman ülkemizde, dernek kurup diledikleri gibi at oynadan ateistler, ipliklerini pazara çıkaran Millî Gazete’yi hedef göstermekle suçladıkları yetmezmiş gibi “dinsizlikle” ilgileri olmadığını söyleyip, inkârda derece atladılar.

KENDİLERİNİ DE İNKAR ETTİLER!
Hem Allah’a inanmayanlar olarak dernek kurup, dergi çıkarıp, hem de biz “dinsizlik propagandası yapmıyoruz” diyen Ateistler, “hedef gösterme” ucuzluğunu bıraksın da bunu açıklasın.
 
 
“Siyasilerin varlığımızdan haberi dahi yok”
 
“Hemen ertesi gün  ise yine manşetten “saldırmaya başladılar” ifadesi kullanılmış, derneğimiz “din düşmanı” gibi gösterilmeye çalışılmış, herkesin kolayca erişebileceği resmi sitemizden yayınladığımız “amaç ve ilkeler” metni, –sanki gizli bir bilgiye ulaşılmış gibi– Millî Gazete tarafından suç unsuru gibi gösterilmiş, İslam’la direkt olarak ilgili hiçbir açıklamamız olmadığı halde, “İslam’a saldırmaya başladılar, ateistler meydanı boş buldular” gibi nefret söylemi içeren ve alenen kurumumuzu hedef gösteren ifadelere yer verilmiştir…. Derneğimizin “dinsizliği yaymak” ya da gazetede sözedildiği şekli ile “Allah’ı inkâr sapkınlığını yaymak” gibi, “Müslüman zihinleri zehirlemek” gibi bir amacı da yoktur” denildi. Böylelikle Ateizm Derneği amaç ve ilklerinde yer alan faaliyetlerini inkâr etmiş oldu. Açıklamanın devamında ise, “Derneğimizin hiçbir siyasi parti ve kurumla organik bir bağı yoktur.. Muhtemelen derneğimiz kurulmadan önce, medyada ilgili haberler yer almadan önce, siyasilerin bu girişimden haberi bile yoktu” ifadeleri de dikkat çekti.
 
Müslümanları Zehirlemeyeceklermiş
 
Türkiye’nin gündemine soktuğumuz ifsad faaliyeti Ateizm Derneği, ısrarlı yayınlarımızın ardından kamuoyuna açıklama yapmak zorunda kaldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “22.04.2014 tarihli Millî Gazete’de, manşetten verilen haberde “dinsizlik propagandası yapacaklar” tabiri kullanılmış, “Müslüman zihinleri zehirlemek” gibi bir amacımız olduğu iddia edilmiş, kurucu üyelerimizden bazılarının isimleri ve fotoğrafları da kullanılarak hedef gösterildiğimiz gibi aynı zamanda halkı alenen kin ve düşmanlığa sevk edici ifadeler kullanılmıştır.”

MİLLİ GAZETE
adminadmin