Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 13-02-2018 12:48   Güncelleme : 13-02-2018 12:48

Kenetlendik Başardık

Şehitlerimiz için içimizin parçaladığı bir günde maça gidip gitmeme konusunda tereddüt etsek te bir nevi görev düşüncesiyle gitmek durumunda kaldık.

Kenetlendik Başardık

Biz inanıyoruz ki vatanını korumak için canını veren insanlar en yüksek makama kavuşur.

İnşallah bu kardeşlerimizde Peygamber Efendimize komşu olurlar.

Samsunspor muhteşem bir galibiyet aldı. Müthiş bir taraftar desteği ile başladığımız maçı yine taraftarın desteği ile kazanıp rahat bir nefes aldık.

 Kenetlenmiş bir şehrin dirilişidir bu. Oluşan güven umudu, umut da başarıyı getiriyor.

 Maçın bitiminde taraftarın uzun süre stadı terk etmeyişi de bu kenetlenmenin sonucu olarak gelen mutluluğun teşekkürüdür.

Kazanılan maç kadar önemlidir bir yıldız adayı olan Enes’in kazanılma ümidi.

 Enes gibi  genç bir yıldız adayını önemsediğim için uyarılarıma devam edeceğim.

Sevgili Enes kardeşim gençsin, heyecanlısın sana tabii ki toleranslı olacağız ama iki pozisyona dikkatini çekmek istiyorum. Sen bu durumu bir düşün bana hak vereceksin. Maçın daha 5. Dakikası bir top kaptırdık Göksu abinle geriye koşmaya başladınız sen koşuyu bıraktın Göksu adamın önünü kapattı. Yine maçın 60. Dakikası aynı pozisyon yaşandı Göksu abin neredeyse senin 2 misli yaşında olmasına rağmen senin kovalaman gereken adamı o kovaladı. Maç tam senin maçın olacak diye düşünürken hocan seni oyundan aldı. Adam kovalamak, mücadele etmek istek ve çalışmaya bağlı sen çok çalışmaz, adamını kovalamazsan hocanın sana olan güvenini boşa çıkarmış olursun.

Ama o formayı kaybetme ihtimalinde olabilir onun için sahada çok mücadele etmen gerekiyor. Kalecimiz Furkan çok iyiydi yan toplara da çıktı ve başarılı da oldu.

Oda kendisinin bu zayıf yanını geliştiriyor bir de 77 dakikada bir kurtarış yaptı ki haftanın kurtarışları arasına girer. Maçın kırılma anı ise 86 dakikada rakibin bir oyuncusunun bomboş pozisyonda topu dışarı atmasıdır. Engin hocanın Ayite’ye okadar tahammül edişini anlamıyorum.  

Takımı adeta eksik oynatıyor. Hiçbir kafa topunu alamıyor. Aralara koşu yapmıyor. Top kullanamıyor. Pres yapmıyor ama yine de takımdaki yerini koruyabiliyor. Belki de hoca bizim göremediğimiz bir şey görüyordur. Şer gibi görünen Kayyım’dan İnşallah hayır çıkacak ve İnşallah Samsunspor’u iyi günler bekliyor. Büyük Samsunspor’un büyük taraftarı maç boyunca ve maçtan sonra kendisine yakışanı yapıyor İnşallah başarı geldikçe taraftar desteği de artacaktır.

2 uyarı da yöneticilere yapalım. Maça girmek gerçekten çok zor, maçın başlamasına 10 dakika kalmış polis kontrolü 2 koldan yapılıyor yüzlerce insan kuyrukta, taraftar gerildi zorla bir kontrol yolu daha açtırdık. Oysa her taraf polis dolu. Diğeri ise daha vahim, ben maçları aile tribününde izliyorum. Trübün çocuk ile dolu olduğu halde  ve yasak olduğu halde insanlar nasıl sigara içebilir anlamıyorum. Adeta duman altı oluyoruz benim bile rahatsız olduğum ortamdan varın çocukların durumunu siz düşünün. Bu durum devam ederse durumu Cimer’e bildireceğimi söyleyeyim.

Adnan Öz

adminadmin